2777
2789
عنوان

بی بی چک بیایین لدفن

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 45 پست
واقعا به نظرتون میشه بهش اعتماد کرد من همش فک میکنم چون دیر نگا کردم شاید مونده اینجوری شده 

مبارکه😍

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من اصلا امیدی ندارم که باردار باشم فک میکنم توهم زدم یبار دیگه حتما تکرار میکنم مرسی بابت انرژی ...

منم مثل تو بیبی چکم دقیقا همینجوری شده بود یک روز قبل از موعد.

که خداروشکر مثبت بود و الان دختر گلم ۴ماهشه🥰

منم مثل تو بیبی چکم دقیقا همینجوری شده بود یک روز قبل از موعد. که خداروشکر مثبت بود و الان دختر گلم ...

خدا حفظش کنه ولی من احتمال میدم منفیه یه بی بی چک دیگه گذاشتم  الان ماله شما همون لحظه هاله افتاده بود؟؟؟ 

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
خدا حفظش کنه ولی من احتمال میدم منفیه یه بی بی چک دیگه گذاشتم  الان ماله شما همون لحظه هاله افت ...

خط اول همون لحظه افتاد خط دوم ۵دقیقه طول کشید.

وقتیم افتاد انقد کمرنگ بود که فک میکردم توهم زدم!

الان دوباره بیبی چک زدی؟؟

چیشد؟میشه عکس این یکیو ببینم؟

خط اول همون لحظه افتاد خط دوم ۵دقیقه طول کشید. وقتیم افتاد انقد کمرنگ بود که فک میکردم توهم زدم! ا ...

الان، میفرستم عکسو منفیه 

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡

این منفی یه مارکشونم فرق داره

سمت چپی رو الان گرفتی؟

بله الان گرفتم

این منفی یه مارکشونم فرق داره

منم همین چندروز بیبی چک زدم اول منفی شد

منم گذاشتمش یه گوشه بعد یکی دوساعت دیدم دوخطه شده😳

شوهرم که صددرصدمیگفت دومیو تو راه داری دیگه!!

فرداصبحش گرفتم منفی شد

منم همین چندروز بیبی چک زدم اول منفی شد منم گذاشتمش یه گوشه بعد یکی دوساعت دیدم دوخطه شده😳 شوهرم ...

من دخترمو ماه دوم اقدام باردار شدم ولی الان تقریبا شده 4 ماه واقعا ناراحتم که خدا اولی رو خیلی زود داده نمیدونستم اینهمه تلاش میخواد 

من دخترمو ماه دوم اقدام باردار شدم ولی الان تقریبا شده 4 ماه واقعا ناراحتم که خدا اولی رو خیلی زود د ...

خب پس خداروشکر فک کردم کلا بچه نداری..

آره عزیزم همیشه دقیقا همون لحظه که تصمیم بگیری که نتیجه نمیگیری.

صبرداشته باش

خانوما یه روز قبل موعد اگ یکی بره بتا بده نیازه ک دوباره تکرارکنه ازمایش رو؟  بیبی چکش پر رنگ ...

اگه مثبت باشه نه دیگه نیاز نیست

خب پس خداروشکر فک کردم کلا بچه نداری.. آره عزیزم همیشه دقیقا همون لحظه که تصمیم بگیری که نتیجه نمیگ ...

من دخترم 4 سالشه ممنون که دلگرمی دادین آره باید صبر کرد و راهی جز صبر نیست