سلام دوستان من پسر م هشت ماهم از 6ماهگی نشست از هفت ماهگی چهار دست و پا رفت الانم دست میگیره به مبل می ایسته قدم بر میداره..فقط نگرانم حرف نمیزنه جیغ میزنه ولی کلمه های مفهمومی مثل دد بب بابا اینا نمیگه ..چون سابقه تشنج داره میترسم رو زبونش تاثیر داشته باشه..بچه های شما چ اصواتی رو میگن الان?
وزن شروع: ۷۹😣 - وزن فعلی: ۶۰🤗 -وزن هدف: ۵۷😍 قد: ۱۶۱ ❤️ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁❤️ یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسرمن الان یه سالشه ولی راه نمیره😭 با کمک وسیله ها فقط راه میره
هنوز دیر نیست عزیزم
پسر بزرگ من سیزده ماهگی راه رفت
دیرتر هم ممکنه
وزن شروع: ۷۹😣 - وزن فعلی: ۶۰🤗 -وزن هدف: ۵۷😍 قد: ۱۶۱ ❤️ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁❤️ یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍
بچه من از هشت ماهگی به بعد تازه ب ب گفت.و نشست.اونم با کمک.تازه یازده ماهگی چهاردست وپا کرد وایستاد ویک سال ویه ماهگی را رفت.الانم خیلی خوبه از همسناش بهتر حرف میزنه.هربچه ای فرق میکنه.بچه شما خیلی خوبه
عزیزم هربچه فرق داره منم پسرم امروز وارد هشت شد ،چهاردست و پا و سیته خیز قاطی میره .عنوز به تنهایی کنترل نشستن نداره،ازدیشب دست میگیره بلند میشه،ماما و باب چندبار گفته.ولی نه دایم.ولی دختر دوستم الان یکسالشه هنوز چهاردست و پاهم نمیره.فقطم یه کلمه «ما »میگه نگران نباش هنوز زوده
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
یه بچه تو حرکت زرنگه یکی تو حرف زدن نمیشه مقایسه کرد بچه هشت ماهه وقت حرف زدنش نیست بعضی از بچه ها زود حرف میزنن ولی مهارت نه ماهگی همون ب ب دد گفتنه مراقبت نه ماهگی دخترم رو بردم فقط پرسید بب م م میگه یا نه
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند