چرا توی این روزا که اینقد اوضاع خرابه ک آدما از فرداشون خبر ندارن.بازم هستن کسایی که به راحتی قضاوت می کنند و دل میشکونن.شما چطوری روحیه اتونو حفظ میکنید.بیاین دردودل از هر دری...
❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی... تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هرروز که از خواب بیدار میشم با دیدن قیمتا هی اشک شوق میریزم و خوشحال و سرمست از اینکه خدایا شکرت من تو کشور گل و بلبل ایران به دنیا اومدم
با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
من هیچ ترسی ندارم چیزی عوض نشده درسته باید بهداشت رعایت کرد ولی عمر دست خداست طرف ۷۰ سالش بوده بعد یک ماه از زیر ونیلاتور جدا شده و روبه بهبوده اونوقت یکی با بدن سالم و جوان....
ورزش میکنم کتاب میخونم توکل ب خدا
اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌