2777
2789
عنوان

خانواده شوهر 😒

239 بازدید | 18 پست

اقا جدی نیایین بگین چقد درگیری اینا خب

خانواده شوهر من خیلی توهم توهمن خیلیم برا همه دنیال جرف دراوردن و حرف درس کردنن که فلانی چجوره چیکار کرد خدایی من این مدلی نیستم حتی زن دایی شوهرم گف تو و فلانی اصن اهل غیبت نیستین من اینو قبول دارم و این حرفا

بد دیشب یکی از فامیلاش اومد گف اره قبلا دس به سیا سفید نمیزدی خونه کسی مث خانوما میشستی پشتت کلی گفتن تنبلع خودشو میگیره و اووو و منم فقط گفتم خب بگن مهم نیس توام بگو و گفتم تا اونجایی یادم میاد کمک کردم در حدش بد شوهرمم بجا دفا رو داشت گف نه نمیکردی 

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینایی ک خیلی تو هم هستن خانوادگی خیلی هم توهم شکر میخورن سرگرم باشن خانواده شوهر منم همینن خانواده زن داییمم همینن فقط دنبال حرف درست کردنن.. اکثرا هم اینجور افراد بی سوادن... فقط بی مخلشون کن حساااااابییی میسوزن تا اعماااع

بد من خیلی ناراحت شدم بخدا به خودم قول دادم حرف کسی مهم نباشه برام ها ولی میگم کاش همونجا درس حواب میدادم اخه اصن تو فامیل ما اینجوری نیس مهمون بحاد برات همه کار کنه منم هر وقت دعوتشون کردم حدالامکان نذاشتم حتی ظرف بشورن از قبل همه چی اماده کردم که کسی زحمت نیفته فقط اولا سنم کم بود نمیدونستم مثلا زحمت برنج و میکشیدن یا می گفتم بی زحمت اینو مزه کنین همین ولی اونا نری ظرف بشوری بد میدونن بریم یه تعارف نمیکنن که بیا بشین حتی تعارف هاااا

حالا دارم میسوزم که کاش می گفتم من این مدلی بزرگ شدم بخدا اون اولام زیاد دس نمیزدم خجالت میکشیدم و منزوی بودم حتی با شوهرم دعوام میشد. که منو تنها نذار من غریبیم میشه 

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂
اینایی ک خیلی تو هم هستن خانوادگی خیلی هم توهم شکر میخورن سرگرم باشن خانواده شوهر منم همینن خانواده ...

گل گفتی همه زیر دیپلمن 😔

عجب همسری دستش درد نکنه .اگرم اینجور بوده واقعا ،نباید خراب میکرده..البته اون کسی ک این حرف ب شما زده اونم مورد داره ..کاش اصلا ب اون شخص،هم چیزی نمیگفتید بهبهانه تلفنی چیزی ترک میکردین .یا حرف عوض میکردین .با هکسرتون صحبت کنید اینجور موقع ها دفاع نمیکنه خودش رو قاطی،صحبت های زنانه هم نکنه

عجب همسری دستش درد نکنه .اگرم اینجور بوده واقعا ،نباید خراب میکرده..البته اون کسی ک این حرف ب شما زد ...

سر سفره بودیم حرف شد خیلی اهل غیبتن گفتن زن فلانی نمیدونم اول خودشو میگرف روز دوم جلوت درازم میکشه انقد بی ادبن دیگه اینم ورداش گف همین اذرم همینجوری بود اولا خودشو میگرف اگه بدونی همه پشتت چیا میگفتن و ادامه داد داشتیم شام میخوردیم کوفتم شد بد حالا برگشتنه شوهرم میگه چیه باد کردی😒 منم کلا حرفی نزدم برگشیتم قرار بود انباری تمیز کنیم منم خودمو مشغول کردم خودش تمیز کنه صبم رف سرکار تا فردام نیس موندم به روش بیارم چی بگم

اعصابم از اینکه انقد راحت میتونن منو بهم بریزن خورده

نمیدونم از این به بعد چه واکنشی نسبت بهشون داشته باشم خدا شاهده تا حالا پشتشون چیزی نگفتم با اینکه رفتار زشت زیاد ازشون دیدم

سر سفره بودیم حرف شد خیلی اهل غیبتن گفتن زن فلانی نمیدونم اول خودشو میگرف روز دوم جلوت درازم میکشه ا ...

ببین منم خودم اشتباه دارم تو کارام و برخوردهام ولی در مورد خانچاده همسر ..تاپیک های بانو آرامیس رو بخونید کمک میکنه برخورد درست با خانواده همسر رو نشون میده ...وقتی ادم با یکی رسکی باشه ب خودش اجازه نکیده شوخی کنه و متلک بندازه .شما هم همینطور بکن جوابشونم نده تا پر رو نر نشن .

ببین منم خودم اشتباه دارم تو کارام و برخوردهام ولی در مورد خانچاده همسر ..تاپیک های بانو آرامیس رو ب ...

میشه برام تگش کنید چجوری پیدا کنم تاپیکشو

بخاطر شوهرم مجبور شدم باهاشون گرم بگیرم بازم احترام میذارم ولی اونا فک میکنن دیگه منم از خودشونم و میتونن هر چی میخان بگن

میشه برام تگش کنید چجوری پیدا کنم تاپیکشو بخاطر شوهرم مجبور شدم باهاشون گرم بگیرم بازم احترام میذار ...

منم صمیمی،بودم ولی دیذم وسط این صمیمیت یه حرفای،ب ظاهر دلسوزی میگن ..تصمیم گرقتم رسمی باشم ..باشه میفزستم برااون