2777
2789
نوشتم برات🌸

نفهمیدم کدوم پیام برا منه

اونی که گفتید چشم تو زندگیم زیاده برا من بود؟

بعد راجب روابط هیچی نیوفتاده؟ با یکی بودم کات کردم و الان خیلی مشکوکم بهش

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
نفهمیدم کدوم پیام برا منه اونی که گفتید چشم تو زندگیم زیاده برا من بود؟ بعد راجب روابط هیچی نیوفتا ...

🤦🏻‍♀️قاتی میکنه آدم 

شما در مورد خواستگار گفتین؟

بذلرین نگاه کنم..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این الان برا من بود؟ عکس که واضحه اخه نعلبکی و فنجان گذاشتم ینی میگی توی نعلبکی چیزی نبود؟

نه همون که آتیش و چشم توش بود

تو نعلبکی اسم امید بود

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
🤦🏻‍♀️قاتی میکنه آدم  شما در مورد خواستگار گفتین؟ بذلرین نگاه کنم..

نه عزیزم اون یه کاربر دیگه بود

من همونم که صفحه قبل فالمو گذاشتم و گفتم راجب روابطم چیزی نیوفتاده با طرفم کات هستیم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
نه عزیزم اون یه کاربر دیگه بود من همونم که صفحه قبل فالمو گذاشتم و گفتم راجب روابطم چیزی نیوفتاده ب ...

گفتم ک چشم تو زندگیته و تو آتیشی انگار میسوزی ک دیگران برات درست میکنن

تو نعلبکیتم اسم امید بود 

گفتم ک چشم تو زندگیته و تو آتیشی انگار میسوزی ک دیگران برات درست میکنن تو نعلبکیتم اسم امید بود&nbs ...

اره خوندمش
ممنونم ازت  

اره خوندمش ممنونم ازت    

اگه بی ربط بود ببخشید دیگه هرچی دیدم و ب ذهتم رسیدو گفتم

اگه بی ربط بود ببخشید دیگه هرچی دیدم و ب ذهتم رسیدو گفتم

نه اتفاقا یه جورایی مرتبط بود 

مهر جان فردا دوباره قهوه درس میکنم عکس واضح برات میگرم اوکی؟

اوکی

فدات😍⚘

💋

سلام عزیزم.میشه به فنجونم نگاه کنید؟🙏مجرد هستم

سلام عزیزم

من باد نیستم فقط از رو علاقهو کنجکاوری میبینم..

چیزی ک پن میبینم اینه که عاشق یکی هستی و به زودی بهش میرسی ولی ی پیرزن! تو فنجونته. انگار از این موضوع اطلاع داره. احتیاط کن.