2777
2789

واضحتر بذار گلی

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهرجون بیا ترجمه کن واسم این خطوطو

عکس واضختر نداری؟

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
من عکس گذاشتم میشه بگی توش چی افتاده

بله، حتما

کجاست؟

عکس واضخ نذاشتی که خواهر!

من لبه فنجون زرافه میبینم

زرافه تو قسمت بالایی فنجون به این معنیه که به زودی لحظه‌های احساسیو عاشقانه رو تجربه میکنی. همچنین باید دقت کنی تو روابط خودت. البته این در آینده دوره

عکس واضخ نذاشتی که خواهر! من لبه فنجون زرافه میبینم زرافه تو قسمت بالایی فنجون به این معنیه که به ...

این الان برا من بود؟

عکس که واضحه اخه نعلبکی و فنجان گذاشتم

ینی میگی توی نعلبکی چیزی نبود؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
سلام.برام خواستگار میبینی؟😙😙

تو فتجونت تصویر یه زنه که صورت تپل، چشمای درشت و بینی کوچیکی داره. وقتی تصویرو میچرخونی عکس یه پلنگه! یه زن منافقی هست تا چند هفته یا چند ماه دیگه شایدم الان اسم سینا نزدیکش افتاده‌. بنظرم بهش اعتماد نکنی بهتره. تو آینده دورت که میتونه از یکسال به بالا باشه اسم معین افتاده.. البته دقیق نمیشه گفت. ن هم نزدیکشه. تو نعلبکیت عکس عروس و داماده که همراه داماد پدر مادرشم هستن اما عروس تنهاست. میتونه به معنی همراه نبودن یا هم عقیده نبودن خونواده ات باهات باشه.

در کل خواستگار زیاد داری. ازدواج هم هست ولی نه خیلی طولانی نه خیلی نزدیک.

چشم تو زندگیت زیاده. انگار تو آتیشی میسوزی که دیگران برات به پا کردن. تو نعلبکیت یه اسم امید بزرگ افتاده.

این الان برا من بود؟ عکس که واضحه اخه نعلبکی و فنجان گذاشتم ینی میگی توی نعلبکی چیزی نبود؟

نوشتم برات🌸