2777
2789
عنوان

بارداری پوچ خانما بیایین تجربه هاتون و بهم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دوتا اولی بی تجربه بودم هفته ۶ رفتم به خساب خودم. سونو گفت هفته ۴ هستی. دیگه یه هفته بعدش گفت ب ...

جنین بود ولی قلب نداشت درسته؟

وقتی گفت ۴هفت ای اندازه ساک بارداری چقد بود؟

اخه منم بحشاب خودم ۷هفته هست ولی اون گفت ۴هفته و اصلا جنینی ندید

دکتر این قرصارو براتون نوشت؟بعد هفته چند؟

اره قبلش رفتم تحت نظر.

دوز فولیک رو بالاتر برد . سه ماه قبل بارداری شرو کردم.

تا آز مثبت شد رفتم اون قرص آ اس آ رو داد.

دیگه خدا خواست.

جنینا دادم پاتولوژی مشکلی نداشتن. نمیدونم اینطوری چرا میشد.

از اینترنت استفاده نکردم ماههای اول. گفتن انواجش مضره واسه رشد قلب

تو رو خدا دعا کن  خونه بخریم😍😎

https://chat.whatsapp.com/EPXvmXhGNuy8mkFQUbJzsS

با اجازت اسی جان 

چله سوره حشر👆🏻

اگ کسی دوست داشت عضو شه و اسم رو اعلام کنه☺️

به گزارش حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛از نبي مكرم اسلام(ص) روايت شده است: هر كس سوره حشر را قرائت كند بهشت و جهنم و عرش و كرسي و حجاب هاي آن و آسمان هاي هفتگانه و زمين هاي هفتگانه و هوا و بادها و پرندگان و درختان و كوهها و خورشيد و ماه و فرشتگان، همگي بر او درود و صلوات مي فرستند و براي او طلب مغفرت و امرزش مي كنند و اگر همان روز يا شب قرائت سوره حشر، از دنيا برود شهيد محسوب مي شود.

روایت است كه هركس سوره مباركه حشر را جهت بر آمدن حوائج و حل مشكلات عظیم چهل و یك روز هر روز یك مرتبه بخواند.حاجتش برآورده و مشكلش حل شود . بسیاری از بزرگان تجربه كرده اند ( اما بشرط آن كه اگر یك روز هم فوت شود .یا فراموش كند باید ختم را از سرگیرد )

خدارروشکر خب این یکی دارو استفاده کردین؟و چند هفتگی رفتین سونو ؟

دارو تقویتی امریکایی همسرم استفاده کرد 

و حمام گرم وطولانی ودوچرخه سواری وموتورسواری ورانندگی طولانی و پوشیدن لباس تنگ وگرم واستفاده از لپ تاپ رو پا  و خوردن نوشابه وفست فود وغداهای چرب وسرخ کردنی ممنوع همگی ممنوع برای همسرم

بعد 8 ماه 

اولین اقدام بی بی مثبت شد دوباره ناامید بودم 

هفته 8 رفتیم سونو صدا قلب شنیدیم