smahdis مدیر عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 208 عنوان بارداری پوچ خانما بیایین تجربه هاتون و بهم بگید | مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 35 پست من پریودیام نامنظم اگه براساس اولین روز اخرین پریودی بگم الان باید۷هفته و ۱ روز سن بارداریم باشه.دیروز رفتم سونو گفت ک ساک بارداری تشکیل شده ولی جنین داخلش نیست و اندازه ساک ۸میل هست و سن بارداری ۴ونیم هفته استامکان داره بارداریم پوچ باشه؟😢 1399/08/19 | 11:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rohak_javan عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 1165 حاملگی من؟اخه هنوز هفته ۴ به گفته سونوگرافی من 4هفتگی نبض داشت بچم ولی حاملگی قبلش تا 7هفته ساک بود جنین تشکیل نشد سقط کردم از 99/10/1 تا زمانی که سایت درست نشه نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم به دوستاتونم اطلاع بدید
smahdis مدیر استارتر عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 208 من 4هفتگی نبض داشت بچم ولی حاملگی قبلش تا 7هفته ساک بود جنین تشکیل نشد سقط کردم سونوگرافی شکمی تو ۴هفته نبض و گرفت یاسونوگرافی واژنی؟اندازه ساک چقد بود؟
rohak_javan عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 1165 سونوگرافی شکمی تو ۴هفته نبض و گرفت یاسونوگرافی واژنی؟ اندازه ساک چقد بود؟ شکمی تو هفته 4بهم گفت نبض دارهولی تو اون قبلی 7هفته هم سونو واژن هو سونو شکم بچه نبود ساک خالی بود خیلی زجر کشیدم تا سقط شد ولی بعدش اصلا جلوگیری نکردم فوری حامله شدم الان دخترم ی سالشه از 99/10/1 تا زمانی که سایت درست نشه نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم به دوستاتونم اطلاع بدید
smahdis مدیر استارتر عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 208 شکمی تو هفته 4بهم گفت نبض داره ولی تو اون قبلی 7هفته هم سونو واژن هو سونو شکم بچه نبود ساک خالی بود ... اخه من مطالب زیادی خوندم میگن از ۶هفته ب بعد جنین درساک دیده میشه و از هفته۸قلب صداشو میشه شنیداندازه ساک یادتون نیست؟
rohak_javan عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 1165 اخه من مطالب زیادی خوندم میگن از ۶هفته ب بعد جنین درساک دیده میشه و از هفته۸قلب صداشو میشه شنید اند ... فقط یادمه دو ماه و نیم بود رفتم گف رشد تا 7هفته از 99/10/1 تا زمانی که سایت درست نشه نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم به دوستاتونم اطلاع بدید