2777
2789
عنوان

اپیلاسیون با موم بهتره یا اپیلیدی؟!🤔تجربتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2939 بازدید | 27 پست

با موم  مو باید تا حدی بلند بشه که این خودش خیلی بده و دیگه اینکه چون پوست به شدت کشیده میشه به مرور پوست را شل و چروک میکنه.

من خودم 10 ساله از دستگاه اپیلیدی استفاده میکنم و همیشه تمیزم چون نیازی به بلند شدن مو نیست ولی خب دوستان درست میگند زیر پوستی ایجاد میکنه

ولی پوست خیلی نرم میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خریت نکنی اپلیدی بخری پاهامو داغون کرد اپلیدی

چ بلایی سرش اورد؟😖😭

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
خودت اپيلاسيون بادي؟ چون واسه بعضي قسمتها مهارت ميخواد اگه اشتباه بندازي اسيب ميزني به بدنت

اره برا خواهرم اینا اپیلاسیون میکنم خودم

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
عزیزم اپیلیدی تک تک مورو میزنه وبنظرم دردش بیشتره اما خشاب که بزنی یه دفعه قسمت زیادی رو میزنه البته ...

پوست رو شل نمیکنه بنظرت؟!

۲۱

با موم  مو باید تا حدی بلند بشه که این خودش خیلی بده و دیگه اینکه چون پوست به شدت کشیده میشه به ...

واقعا بین دوراهی بدی موندم😖

دون دون سیاه و لک اورد پاهام

ای وای

پوست رو شل نمیکنه بنظرت؟! ۲۱

نمیدونم گلم منکه یه ساله انجام میدم تاثیری نداشته روی پوست اما مو ها رو کم میکنه نمیدونم شاید به مرور شل کنه 

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪