2777
2789

خانوما من فردا میشم ۳۹هفته دهانه رحمم هنوز اصلا باز نشده درد هم از دیروز مثل درد پریود دارم کمرم ک درد می‌کنه اما شکم درد ندارم تازگی ها از طبیعی میترسم ولی بازم بین طبیعی و سزارین دو دلم چیکار کنم بنظرتون شما سزارین کردین یا طبیعی کدومش بهتره

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان

الان دعوا میشه🤣

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دیگه داری زایمان میکنی

من اولی طبیعی بودم . ان شاالله دومی همینطور

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

من سزارین 

من درد طبیعی نکشیدم ولی تا دلت دردای کاذب وحشتناک تا دوماه میکشیدم سزارین برا من خوب بود فقط به دکترت بستگی داره 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
تو دیگه داری زایمان میکنی من اولی طبیعی بودم . ان شاالله دومی همینطور

اگه تصمیمت طبیعی بود نترس استرس کم کن یکم ورزش کن

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
سزارین 

واقعا فکرمیکنم از هردو جا میخاین بخیه بخوری چه فرقی می‌کنه کدوم باشه تو سزارین بی حسی بعد یکی دوروزه درد داری اما طبیعی چی😓

سزارین من چهارشنبه زایمان کردم واقعا راضی بودم واسه درد بعدشم شیاف داد دکتر شیافو ک میزارم انگار ن انگار عمل کردم اما اثرش میره دراز کشیدن و بلند شدن سخت میشه اما فک کنم از نظر درد از طبیعی بهتر باشه 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

ببین اسی جان اگه ادمی باشی با مقاومت بدنیه بالا هرکدومو انتخاب کنی اذیت نمیشی خیلی ولی اگرنه هرکدوم باشه سخته هیچ روشی بهتراز اون یکی نیست من خیلی خیلی تحقیق کردم خودم ۴ماه پیش سز کردم اعصاب درد نداشتم بچمم درشت بود اذیتم شدم سر سزارین دوستم بامن طبیعی زایید دکترمونم یکی بود اونم پدرش دراومد  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
واقعا فکرمیکنم از هردو جا میخاین بخیه بخوری چه فرقی می‌کنه کدوم باشه تو سزارین بی حسی بعد یکی دوروزه ...

طبیعی تا بچه بیاد پایین همه چی تموم میشه راحت میشی 

الان دردام یادم رفته بفکر دومیم😂

اگه تصمیمت طبیعی بود نترس استرس کم کن یکم ورزش کن

من کلا کلاس های بارداری رفتم ورزش پیاده روی پله هرچیزی ک فکرشو کنی اما الان ک میشم ۳۹هفته هیچ یک سانت هم باز نشده خیلی میترسم

تو دیگه داری زایمان میکنی من اولی طبیعی بودم . ان شاالله دومی همینطور

واقعاً تصمیم گیری سخته چون تا حالا زایمان نداشتم نمی‌دونم کدومش بهتره