2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین؟؟باتجربه ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 92 پست
نمی‌دونم خیلیا میگن طبیعی چون زودتر آدم سرپا میشه و فلان ولی بنظرم سزارین هم سرپا میشی منکه اگه بازم ...

هفته چند سزارین انجام دادین؟؟

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ بتونی طبیعی تحمل کنی طبیعی بهتره

ولی من فقط کافیه ب این فک کنم ک یه اپلیکاتور نمیتونستم جا بدم اون تو چجوری میخوام3کیلو چیز از اون تو دربیارم بیرون و بعدشم بخیه بخوره اون قسمتم پشیمون بشم و سزارین انتخاب کنم

بخیه از شکم خیلی ترسش کمتره هم اینک تو سزارین یا بیهوشی یا بی حس ولی تو طبیعی باید تمام دردارد تجربه کنی

السلام علیک یا بنت رسول الله❤️خدایا مواظب دخترم باش❤️
سزارین من چهارشنبه زایمان کردم واقعا راضی بودم واسه درد بعدشم شیاف داد دکتر شیافو ک میزارم انگار ن ا ...

مبارک باشه عزیزم هفته چند سزارین انجام دادین ؟؟دلیل داشتین من چون با دکترم صحبت کردم برای سزارین گفنگت اختیاری کلا لغو شده باید دلیل داشته باشی

از هر دو جا بخیه بخوری یعنی چی

یعنی از شکم بخوای بخیه بخوری یا از جای دیگه باز شکم بنظرم راحتتره

من 9 روزه که سزارین شدم. خود سزارین خوب بود اما الان 9 روزه که‌کمردردم ذره ای کم نشده. پشت سر هم شیافم گذاشتم اما اصن انگار مهره هام جابجا شده بخخخخخدا 

دهنم سرویسه

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

من کلا کلاس های بارداری رفتم ورزش پیاده روی پله هرچیزی ک فکرشو کنی اما الان ک میشم ۳۹هفته هیچ یک سان ...

منم اینجوری بودم پیاده روی و پله ولی 39هفته بودم اصلا یه ذره درد نداشتم هیچ علایم نداشتم تا یه شب خیلی حال و هوام یه جوری بود و سر یه چیز علکی اینقدر گریه کردم بعدش خواستم بلند بشم یهو کیسه آبم پاره شد... خیلی باحال بود مثل فیلما منکه خوشحال بودم شوهرم استرس داشت😄😄

بعد یه دوش گرفتم رفتیم بیمارستان آمپول فشار زدن زود زایمان کردم

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
من پمپ درد برا خودم گرفتم درد اصلا نمی‌کشی با پمپ درد

تو بیمارستان سر وقت شیاف میزاشتن اصن نفهمیدم اومدم خونه هی یادم میرفت وقتی میخواستم بلند شم میدیم درد دارم یادم میوفتاد اونم با شیاف زود اوکی میشه .فقط بخیه زایمانو کی باید پانسمانشو عوض کنم 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
ببین اسی جان اگه ادمی باشی با مقاومت بدنیه بالا هرکدومو انتخاب کنی اذیت نمیشی خیلی ولی اگرنه هرکدوم ...

بچتون چند کیلو بود عزیزم ؟؟دکتر ب من گفته تو بیمارستان خصوصی اگه بالای چهار کیلو باشه سزارین قبول میکنن

مبارک باشه عزیزم هفته چند سزارین انجام دادین ؟؟دلیل داشتین من چون با دکترم صحبت کردم برای سزارین گفن ...

مرسی فدات شم .۳۸ هفته و ۵ روز ن من دکترم خرش خعلی میره زیر میزیه درشت گرفت نامه داد 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
اولیه؟ شکمت بالاست؟ نزدیکی خیلی خوبه داری؟ هنوز وقت هست یکی دو هفته

آره عزیزم اولیه نه شکمم اومده پایین .کم و پیش خیلی نه