2777
2789
عنوان

چقدر سخته بو متوجه نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 21 پست
گلم علائمت چجوریه؟من سرفه خلطی دارم گاهی.ولی ریه ام حس میکنم میسوزه.گاهی پشت درد هم دارم.بو و مزه کم ...

منم مثه توام

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینجوریم،دیشب به شوهرم میگم مگه غذا رو گاز داریم میگه نه،میگم این بوی بد مال چیه میگه هیچی،پس ب ...

سرفه خشک یاخلطی؟

لایک نکنید توروخدا.اگ نظری دارید ریپلای .مادر شدن لذتیه ک به از دست دادن اندام و پوست و همه چی 
از عنبر نثارا استفاده کنید. دود بدید و سعی کنید بو بکشید. سوزش داره ولی عالیه

اتفاقا الان میخوام برم دودبدم.از دیروز حالم بدترشده.قرص داددکتر خوردم بهترشدم ۱روز نخوردم کلا مریضی برگشت.میترسم کروناباشه

لایک نکنید توروخدا.اگ نظری دارید ریپلای .مادر شدن لذتیه ک به از دست دادن اندام و پوست و همه چی 
سرفه خشک یاخلطی؟

گاهی خشک گاهی خلطم داره

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت