2777
2789
عنوان

جراحی بینی با پیوند غضروف

19132 بازدید | 55 پست

سلام عزیزان.. کسی بوده جراحی بینی انجام داده باشه که نیاز به غضروف داشته باشه؟ آخه من جراحی بینی انجام دادم و دکتر از گوشم غضروف گرفته.. میخوام ببینم بعد چند وقت خوب شده و تجربه هاتونو و مراقبتش رو بگین

شما ببینید قبلا غضروف نداشت؟الان خوب شده؟عکسشو میزاری واسم؟

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی چه شکلی عکس بزار 😐

نمیشه عزیزم.. ببین ینی بینی قوس داره یا وسطش خالیه یا کوتاهه.. دکتر غضروف میذاره حالا بعضیا با غضروف آماده کار میکنن یا از بدن خود بیمار میگیرن

شما ببینید قبلا غضروف نداشت؟الان خوب شده؟عکسشو میزاری واسم؟

من تازه آتل رو برداشتم کلی ورم داره.. خوب شده نسبت به اولش اما خب باید مراقبت شدید انجام بدم برای همین پست گذاشتم

بیشتر برای گوشتی هست

نمیشه عزیزم.. ببین ینی بینی قوس داره یا وسطش خالیه یا کوتاهه.. دکتر غضروف میذاره حالا بعضیا با غضروف ...

من ببینیم کلا جز یکمی خیلی کم استخون نداره.گوشتی نبوده ولی غضروفش خورده شده 

به شدت به جراحی نیاز دارم اما میترسم با غضروف یا دنده بینی درستی نشه و بعد به مشکل بخورم 

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
من ببینیم کلا جز یکمی خیلی کم استخون نداره.گوشتی نبوده ولی غضروفش خورده شده  به شدت به جراحی ن ...

شما باید به دکتر نشون بدی.. خودش راهنمایی میکنه که لازم هست یا نه.. ترس از چی؟؟ بنظرم بهتر نشه بدتر نمیشه

نمیشه عزیزم.. ببین ینی بینی قوس داره یا وسطش خالیه یا کوتاهه.. دکتر غضروف میذاره حالا بعضیا با غضروف ...

من غضروف دنده و فاجعه شده سوراخ نامتقارن. کج قوز بزرگ بیچازه شدم