2777
2789
عنوان

جراحی بینی با پیوند غضروف

| مشاهده متن کامل بحث + 20572 بازدید | 56 پست
ااره سه ماهه

شما پیش دکتر باستانی نژاد جراحی کردید ؟دکتر باستان نژاد رو میگن برای ترمیم که خیلی خوبه .من خودم میخواستم ترمیم کنم یکی از گزینه هام بود  میشه لطف کنید جواب بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما پیش دکتر باستانی نژاد جراحی کردید ؟دکتر باستان نژاد رو میگن برای ترمیم که خیلی خوبه .من خودم میخ ...

ابدا خوب نبود

داغون کرد دماغ منو

سوراخ تا به تا

قوز بزرگ

کج و گنده

اتفاقا ناراضی زیاد داره

الان ما ۱۲ نفریم

ناراضی

بقیه میخوان شکایت کنن

منم گفتم چند ما صبر کنم بعد

بینی من اصلا قوز نداشته

الان قوز پیدا کرده

ابدا خوب نبود داغون کرد دماغ منو سوراخ تا به تا قوز بزرگ کج و گنده اتفاقا ناراضی زیاد داره الا ...

شما کیو پیشنهاد میدید تهران من بینیم انحراف داره و قسمت بالای استخوان بینی زیاد تراشیده گود شده دنبال ترمیم .دکتر بصام چی اون خوبه برا ترمیم؟؟؟

شما کیو پیشنهاد میدید تهران من بینیم انحراف داره و قسمت بالای استخوان بینی زیاد تراشیده گود شده دنبا ...

میگن تقوی خوبه. من از بس تعریف باستانی کردن

رفتم. دقیقا منم انخراف و داشته استخوان بینی م گود شده بود

باستانی اصلا سوراخ رو قرینه در نمیاره

اگه بار اولته ایراد نداره

اگه ترمیم و انحراف داره

ابدا پیش باستانی نرو

ابدا

میگن تقوی خوبه. من از بس تعریف باستانی کردن رفتم. دقیقا منم انخراف و داشته استخوان بینی م گود شده ب ...

نه برای ترمیم میخوام کلیپای دکتر بصام رو دیدم خوب در اورده بود ولی باستان نژاد همه پهن بودن

میگن تقوی خوبه. من از بس تعریف باستانی کردن رفتم. دقیقا منم انخراف و داشته استخوان بینی م گود شده ب ...

از بشارتی چی میدونین اونم میگن ترمیمش خوبه من چون تهران نیستم سخته برام مطب گردی

از بشارتی چی میدونین اونم میگن ترمیمش خوبه من چون تهران نیستم سخته برام مطب گردی

نمی شناسم

فقط باید بری مطب

یکی گفتن اسمش یادم نیس

شاگرد باستانی

تضمینی صد و پنجاه می گیره

جراحی هایی که با پیوند غضروف از دنده انجام میشه رو من دیدم نتیجش طبیعیه و میگن استقامت بینی بالا میره . مخصوصا بهترین جراحا تو تهران برای بینی هایی که یه بار قبلا عمل شده این کارو میکنن. دکتر مرتضی جعفری تو تهران یکی از جراحاییه که از این تکنیک دیدم تو نمونه کاراش استفاده می کنه و خیلی جالبه نتیجه جراحیاش

خواهر من بینی شو با استفاده از غضروف دنده ش ترمیم کرده واقعا خوب شد بینی ش خیلی هم سریع خوب شد دکتر ...

سلام عزیزم، میشه منو راهنمایی کنی ، خواهرت بعد از عمل بینی که از غضروف دنده خیلی درد داشت؟؟تا چند روز چجوری بود؟؟