2777
2789
عنوان

من خیلی بی عرضم

542 بازدید | 19 پست

من  سال بهمن ۹۵ با داشتن نمره های بالای ۱۹ از مدرسه اومدم بیرون .که مثلا غیرحضوری برا کنکور بخونم .که گندزدم توش و الان هنوز نتونستم دیپلمموبگیرم وتواین مدت هم دنبال عشق و عاشقی بودم درسته هیچ کدومشون واقعی نبود ولی مجازی همش وقتموهدردادم.هدفم پزشکی بود .ولی حتی یبار هم کنکورنتونستم بدم .همش امروز فردا میکنم .برادرس خوندن .باوجوداینکه هیچ تفریحی هم ندارم چون خانواوم محدودم میکنن همش میگن پزشکی قبول شو مانتویی بگردیا لاک بزن یا بروباشگاه یا برو کلاس و.........تروخدا منو یکم نصیحت کنید سرعقل بیام پیرشدمومامانمم پیر شد ولی اصلا معلوم نیس چمه

تو رو خدا از فردا شروع کن اینده خودتو بساز کلاس برو 

سلام دوستام من یه پیچ اینستاگرام آشپزی دارم خوشحال میشم حمایتم کنین و نظراتتون و بهم بگین ایدی پیجم arina-family.منتظرتون هستم عشقا 😘😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در اولین گام دیپلمتو بگیر

برنامه بریز و درسهاتو بخون انلاین با بقیه

بعد هم شروع کن واسه کنکور ۱۴۰۱

از پایه شروع کن و قوی بخون

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
برو سراغ کارای هنری مدرک بگیر کار کن و لذت ببر

ازبچگی گفتم باید پزشک شم واقعا دوسش دارم درسمم خوب بود تا سن ۱۷سالگیم نمیدونستم رابطه جنسی چیه بعدش که فهمیدم رفتم تو فاز عشق و.....اصلا خودمودربه درکردم.خانوادمم میگن باید سراسری قبول بشی .یاهم شوهرکنی ببخشیددختری که با کلی زیبایی واندام زیبا کلا توخونه باشه هیشکی نبینتش کی میاد خواستگاریش جزچندنفر اشنا وفامیل.

اگه میخوای درس بخونی سریع بخون چون تمام درسا و حس و حالش هر چی بیشتر بگذره ،بیشتر یادت میره و دیگه نمیتونی انگیزتو مثل الان کنی ..مگر بعد از یه حسرت واقعی که فایدش چیه؟الان یه دفترچه برنامه ریزی بگیر و اینکه بگو شوهر و عشق و عاشقیو از دانشگاه یا محیطی که مشغول شدم ،انتخاب کنم بهتره ..ذهنت هر موقع پخش و پلا شد ،سریع جمعش کن و باهاش همراه نشو ،شرطی شدگیو از بین ببر با این تمرین 

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ