عزیزانم شما برای تربیت دینی بچه هاتون مخصوص پسر بچه ها چیکارها کردین و میکنین. چقدر موفق شدین و اینکه نتیجش چی شده. لطفا نظرات و تجربیاتتونو به اشتراک بزارین تا همگی کلی نکته های مفید یاد بگیریم.
اگه دوست دارین در مورد دسته گلهاتون صحبت کنین که تمام تلاشهایی که کردین الان از بچه هاتون راضی هستین ...
فدات بشم عزیزم، من تازه ماه هفتم بارداری هستم😊 راستی از ابتدای بارداری هم فرزندتون رو نذر یکی از ائمه کنید و هرروز براش صدقه بدید، در آخر هم من معتقدم که بچه های ما چیزی میشن که ما هستیم، نه چیزی که ما میخوایم! پس بهتره قبل تولد اونها روی تعالی و اطلاعات معنوی خودمون کار کنیم
از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
والا برای تربیت دینی اولش خودمون باید عمل کنیم بعد بچه با نگاه کردن به ما خودش هرچی بخواد یاد میگیره ...
اجبار شاید خوب نباشه ولی این طرز تفکرهای ظاهرا روشنفکرانه که جدیدا باب شده هم خیلی آسیب زننده است، مثلا میگن اگر دختر رو توی هشت نه سالگی با حجاب آشنا کنید و براش روسری بخرید یعنی دین بهش دیکته شده!!!
از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
می فهمم درست میگین ولی کارهای برجسته ای که مثلا فقط بخاطر تربیت دینیش انجام بدین
خوندن کتاب های کودکانه درباره داستان زندگی امامان و پیامبران. بردن به مکان های مذهبی. خوندن نماز والدین هنگامی که اذان پخش میشه. بردن به مراسم عزاداری امام حسین.
پیشنهادت همشون عالی و کاری اند شما خودتون بچه دارین؟ چند سالشه؟ و الان توی این سن شمای والد ازش راضی ...
من دوتا بچه دارم یکیش شش سالشه و یکیش یکساله .من چیزی رو بهش تحمیل نمیکنم سعی میکنم خودش ببینه و عمل کنه. مثلا وقتی اذان پخش میشه میرم نمازمو می خونم یا موقع محرم پسرمو با پدرش میفرستم هیئت خودشم دوست داره .بعضی وقتا خودش میره الکی وضو میگیره و نماز میخونه. یا تو محرم میگه لباس مشکی باید بپوشم.دعای مادر هم خیلی جواب میده همیشه برای عاقبت به خیری بچه هام خیلی دعا میکنم