2777
2789
عنوان

چقدر کرونا بیرحمه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 23 پست
منم واقعا نمیتونم جواب ی بیشعور رو ندم اما خب کاملا مشخصه ی عالمه جمله حفظ کرده میخاد بگه خیلی بارمه ...

برم یکم اب بخورم تا بتونم این بیمار رو نبینم کلا. ممنون ازت. اعصابم رو خورد کرده بود واقعا

عده ای،(تاکید میکنم) عده ای از مبلغان دینی موجود در نی نی سایت، به حدی خودشون شخصیت بدو کریهی دارن که بیشتر دارن میشن عامل مهمی برای دین زدگی. خواهر عزیز اول شخصیت خودت رو اوکی کن بعد امر به معروف و نهی ازمنکر بکن.این آزار و اذیت ها و توهین های هیستریک شما، نه تنها ارشاد نمیکنه بلکه حس نفرت بوجود میاره. خودتون که آدم های محبوب و باشخصیت و انسااانی باشید، ناخواسته موجب امر به معروف و نهی از منکر میشویدددد....... 
برم یکم اب بخورم تا بتونم این بیمار رو نبینم کلا. ممنون ازت. اعصابم رو خورد کرده بود واقعا

بیخیال بابا آدمی ک خودشوباسوادبدونه معلومه چیه دیگع،شب بخیر🌹🌹🌹🌹

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بابا آدمی ک خودشوباسوادبدونه معلومه چیه دیگع،شب بخیر🌹🌹🌹🌹

فرناز این روانی بهم درخواست دوستی داده. چقدر مریضه این. یا خدا

عده ای،(تاکید میکنم) عده ای از مبلغان دینی موجود در نی نی سایت، به حدی خودشون شخصیت بدو کریهی دارن که بیشتر دارن میشن عامل مهمی برای دین زدگی. خواهر عزیز اول شخصیت خودت رو اوکی کن بعد امر به معروف و نهی ازمنکر بکن.این آزار و اذیت ها و توهین های هیستریک شما، نه تنها ارشاد نمیکنه بلکه حس نفرت بوجود میاره. خودتون که آدم های محبوب و باشخصیت و انسااانی باشید، ناخواسته موجب امر به معروف و نهی از منکر میشویدددد....... 
بمنم درخاست داد😂رد کن بیخیال اللن تاپیکت بروز میشع

باشه

سلام عزیزم خوبید ؟کامنتتون رو یه جا دیدم واسه عمل بینی منم الان شش ماهه عمل کردم خیلی از قیافم بدم میاد چشمامم عوض شده میشه کامل واسم توضیح بدید شما کی خوب شدید ؟؟  چشماتون الان شکل قبله ؟؟ چشماتون چقدر طول کشید درست بشه؟

سلام عزیزم خوبید ؟کامنتتون رو یه جا دیدم واسه عمل بینی منم الان شش ماهه عمل کردم خیلی از قیافم بدم م ...

آره بابا درست میشه. هر کی یه جوره. یکی زودتر یکی دیرتر. ولی در نهایت مثل روز اول میشی بلکن بهتر. من بیشتر از چشمام پشت لبم افتضاح شده بود. خود دکترم میخندید بهم. ولی چند ماه بعد خوب شدم. سر یکسال خیلی ناز میشی. نترس. استرس نداشته باش. چون قطع به یقین درست میشه

آره بابا درست میشه. هر کی یه جوره. یکی زودتر یکی دیرتر. ولی در نهایت مثل روز اول میشی بلکن بهتر. من ...

عزیزم واقعا لطف کردی خیلی خیلی ممنون از محبتت 

من فقط یه سوال دیگه هم دارم شرمنده مزاحمتونم شدم 🌸من ۶ ماهه عمل کردم هنوز خنده هام خیلی بده و وقتی میخندم بینیم خیلی پهن میشه شما هم این طوری بودید ؟ اگر اینجوری بودید چند ماه بعد درست شد؟

عزیزم واقعا لطف کردی خیلی خیلی ممنون از محبتت  من فقط یه سوال دیگه هم دارم شرمنده مزاحمتونم شد ...

دقیقا. بینیم انگار پخش میشد روی صورتم. اونم درست شد. خودم فکر مینم ورم پشت لبم باعثش میشد. نترس همش خوب میشه.