2777
2789
عنوان

چقدر کرونا بیرحمه😭😭😭

357 بازدید | 23 پست

دوست صمیمی خواهرم که متولد پنجاه بودن، و سی سال بود که با خواهرم رفیق بودن و مونس خواهرم در غربت، همیشه خونه خواهرم که میرفتیم اونجا میدیدیمش و حال و احوال و.... اول همسایه بودن و بعدش به حدی صمیمی شدن که از خواهر نزدیکتر. بنده خدا ام اس حاد داشتن که وقتی حمله بهشون دست میداد کامل درگیر میشدن و چقدر خواهرم کمک حالشون میشد تا راه بیفتن اونم پیش خودش نگه نمیداشت و در حالت بهبودی بیماریشون همه جوووره جبران میکردن. ماه گذشته در یک شب مادر و شوهر خواهرشون رو بخاطر کرونا از دست دادن. خودش بنده خدا ده روزی میشد که درگیر کرونا شده بود با اینکه بخاطر بیماریش از روز اول هیییچ مراوده ای با احدی نداشت. حتی خونوادش، حتی با فوت مادرش و شوهرخواهرش. ولی همسرش خب طبیعتا سرکار میرفتن. اول خونه قرنطینه شدن و سه روز پیش تنگی نفس شدید میگیرن و میرن بستری میشن بیمارستان. امشب فوت کردن. انقدر ناراحتشون شدم که بخدا کلی اشک ریختم. مظلوم بودن و سختی کشیده. اول جوونیش تا الان با ام اس دست و پنجه نرم کرد ولی هر دفعه هم موفق میشد و شکستش میداد و سرپا میشد. ولی کرونا به زمین زدش. لعنت بهش. لعنت لعنت لعنت😭😭😭😭چقدر دلم میسوزه برای دوتا پسر جوان و نوجوانش، خدا بهشون صبر بده انشالله

عده ای،(تاکید میکنم) عده ای از مبلغان دینی موجود در نی نی سایت، به حدی خودشون شخصیت بدو کریهی دارن که بیشتر دارن میشن عامل مهمی برای دین زدگی. خواهر عزیز اول شخصیت خودت رو اوکی کن بعد امر به معروف و نهی ازمنکر بکن.این آزار و اذیت ها و توهین های هیستریک شما، نه تنها ارشاد نمیکنه بلکه حس نفرت بوجود میاره. خودتون که آدم های محبوب و باشخصیت و انسااانی باشید، ناخواسته موجب امر به معروف و نهی از منکر میشویدددد....... 
من واقعااميددارم كه بگيرم وبميرم ولي از ي طرف حس ميكنم چون جوونم نميميرم

خدا قهرش میاد نگو تورو خدا اینجوری

عده ای،(تاکید میکنم) عده ای از مبلغان دینی موجود در نی نی سایت، به حدی خودشون شخصیت بدو کریهی دارن که بیشتر دارن میشن عامل مهمی برای دین زدگی. خواهر عزیز اول شخصیت خودت رو اوکی کن بعد امر به معروف و نهی ازمنکر بکن.این آزار و اذیت ها و توهین های هیستریک شما، نه تنها ارشاد نمیکنه بلکه حس نفرت بوجود میاره. خودتون که آدم های محبوب و باشخصیت و انسااانی باشید، ناخواسته موجب امر به معروف و نهی از منکر میشویدددد....... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا قهرش میاد نگو تورو خدا اینجوری

من كه به خودكشي فكرميكنم ولي خب انجامش نميدم

كاش به مرگ طبيعي بميرم

پيوسته آرزوكنمت بلكه آرزو از شرم ناتواني خودجان به سرشود...💓 خداياخودت منُ به عشقم برسون💔
من واقعااميددارم كه بگيرم وبميرم ولي از ي طرف حس ميكنم چون جوونم نميميرم

دلم گرفته بود باحرف شما بدتر شدم که دختر

دلم گرفته بود باحرف شما بدتر شدم که دختر

خدا رحمتشون کنه، واقعا مریضی بدیه خیلی

این خانوم که گفتین از اول که درگیر شدن تا زمانیکه فوت کردن چقدر طول کشید؟

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

وای منم خیلی دلم سوخت ..😭😭😭 خدا همشون رو بیامرزه و انشاالله به خانوادش و دوستاش و شما صبر بده 🥺

چقد دلم برای بچهاش سوخت...

بیچاره خواهرش.. هم مادر هم شوهر هم خواهرشو از دست داده .. 😭

خدا رحمتشون کنه، واقعا مریضی بدیه خیلی این خانوم که گفتین از اول که درگیر شدن تا زمانیکه فوت کردن چ ...

کلا ده روز، اولش که گفتن کرونانیست و عفونت ریه س. بعد که حالت خفگی بهش دست داد و بستری شد خدایی از اون روز همحالش وخیم شد و دیگه یک ساعت پیش فوت شد. مسدونی هیچی ندید نه دومادی پسراش نه دانشگاه رفتن دومی فقط درد و رنجام اس رو کشید تا با یه ویروس لعنتی از پادرومد

وای منم خیلی دلم سوخت ..😭😭😭 خدا همشون رو بیامرزه و انشاالله به خانوادش و دوستاش و شما صبر بده 🥺 ...

آره دقیقا

کلا ده روز ا لش که گفتن کرونانیست و عفونتریه س. بغد که حالت خفگی بهش دست داد و بستری شد خدایی از اون ...

عزیزم😔😔😔

الهی که نابود بشه اونیکه این ویروس رو انداخت به جون مردم

ما هم بیمار بستری داشتیم خداروشکر بهتر شد ولی بخدا این مدت روحیمون داغون شد همش ناراحتی همش استرس، خودمم درگیر شدم خدا کمک کرد بخیر گذشت

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم مگه قول ندادی جواب اون بیمارو ندی ولش کن ی سری جمله وچرتوپرت یادگرفته میخادبگه ی چیزی بلدم،دیگ ...

فرناز آخه ولم نمیکنه، اصلا کشش ندارم تحملش کنم. دوتا هم براش گزارش زدم. واقعا بیماره بخدا

عزیزم مگه قول ندادی جواب اون بیمارو ندی ولش کن ی سری جمله وچرتوپرت یادگرفته میخادبگه ی چیزی بلدم،دیگ ...

حالا برو یکی از تاپیکهاش رو بخون که نوشته خیلی دلم میخواد مطالعه کنم ولی نمیتونم و همت ندارم. باور کن اولین کتاب رو همت کرده و خونده و خودش رو علامه دهر میدونه دیگه و بقیه رو بی سواد  

فرناز آخه ولم نمیکنه، اصلا کشش ندارم تحملش کنم. دوتا هم براش گزارش زدم. واقعا بیماره بخدا

منم واقعا نمیتونم جواب ی بیشعور رو ندم اما خب کاملا مشخصه ی عالمه جمله حفظ کرده میخاد بگه خیلی بارمه،وقتی ریپلای کرد فک کن ی گربه ازکنارت ردمیشه همونقدررربی اهمیت،ولش کن عزیزم،

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌