2777
2789
عنوان

بت خانواده همسر را بشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317145 بازدید | 1712 پست
سلام خوبید  چند مدته با خانواده شوهرم بخاطر متن سازی و بی احترامیای همیشگیشون به مشکل خوردم حت ...

تایپیک صمیمیت ممنوع واقعا کمکت میکنه 

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
سلام دوستان. ببین عزیزم، وقتی میخواد بارون بزنه، اول طوفان میشه، باد میاد، گرد و خاک بلند میشه و هم ...

ان شالله

اونقد امیدوار شدم و از اینکه ریشه و مشکلانم رو فهمبدم مقصر خودم بودم کلی امید پیدا کردم به بهبود زندگی ام 

حرعهای الانتون هم یادم میمونه و مطمنم رنگین کمان رو میبینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم، قرار نیست به همه جواب بدیم. من خودم جواب هیچکس رو نمیدم. اما بهش میفهمونم که داری پاتو ...

بانو جان خسته نباشین این مواردی که فرمودین شامل حرفهای ازار دهنده شخص همسر هم میشه یا در رابط شخصی باید صبر و محبت و چشم گفتن با روش دست آهنی با دستکش مخملی رو رعایت کرد؟؟؟

فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم
دقیقا  ملکه هوش خوبی داره . علاقه مندیش به شوهرش و دست کم گرفتن خودش و دوست نداشتن خودش ،باعث ...

ممنون از شما گرانبها جان......

اینقدر انرژی گرفتم و اعتماد بنفسم رفت بالا از اون روز ک دارم واقعا عمل میکنم....دیگه نمیترسم از اشتباهی شدن🤗🤗

ی صلوات‌برای حاجتم‌میفرستی ممنون

@1366mehr بیا اینا بدرد خودت میخوره یادت باشه😁😁

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
کلیات رو من گفتم دوستان. به روال تاپیک های قبل حالا میخوام شما صحبت کنید. بگید شما هم از خانواده ه ...

آی ارتمیس دست گذاشتی روی زخم دلم کاش من قبلا این چیزا رو میفهمیدم وبه انسانها به اندازه لیاقت شون احترام میگذاشتم

ببین عزیزم، قرار نیست به همه جواب بدیم. من خودم جواب هیچکس رو نمیدم. اما بهش میفهمونم که داری پاتو ...

بانو جان منظورم از جواب دادن جواب به توهین یا طعنه ها نیست مثلا مادر همسرم گفت شب رو بمون اینجا من گیر کرده بودم نمیتونستم بهانه ی مناسب پیدا کنم ، یا بعضی مواقع که باید قاطع جواب بعضیها رو داد تا دوباره اجازه ی دخالت به خودشون ندن با خودم مزه مزه میکنم ببینم چی بگم که در نهایت دیر میشه

به جای تربیت دیگران ، خودت را تربیت کن 

بچه ها من فهمیدم وقتی پیش من از بقیه تعریف میکردن 

من فوری اصلا ناخود آگاه اون کار رو انجام میدادم

یادمه یکبار مادر شوهرم گفت فلانی (از فامیلشون) خیلی ظرفها رو تمیز میشوره و من برای اولین بار پاشدم اونجا همه ظرفها رو شستم حتی دفعه بعد هم شستم 

بعد اومدم خونه کلی پشیمون شدم و خودم رو سر همسرم خالی کردن 

و یا گفتن عروس فلانی به بچه اش شیر خشک میده من دیگه همش میخاستم اونجا شیر خشک ندم به بچه ام 

الان فهمیدم که مقصر خودم بودم 

بنطرتون چیکار کنم  که تحت تاثیر قرار نگیرم؟؟ اصلا انگار دستم خودم نیست 

سلام دوستان و بانوی عزیز

تبریک به خاطر تاپیک پربارتون ( مثل همیشه)

با خوندن بعضی تاپیکهای عروس مادرشوهری به این نتیجه رسیدم که ریشه ی خیلی از مشکلات ، رو دربایستی عروس خانوماست .

مثلا عروسی تاپیک زده بود که مادرشوهرم جلوی عمه ی شوهرم از فرش اتاق خوابم ایراد گرفت و گفت چرا فرشت کثیفه . 

این عروس خانوم جلوی مادرشوهرش هیچ عکس العملی مبنی بر اینکه ناراحت شده بروز نداده . 

اون وقت از مادرشوهر توقع داره که کارش و تکرار نکنه !!!!!

من خودم یک عروس هستم و از دنیای هزار توی عروس و مادرشوهر بی خبر نیستم .

اما نظر شخصی من اینه که وقتی ناراحتتون میکنن حتما بهشون بگید یا با زبون خوش یا با چهره ی درهمتون یا با متن سازی ...

شاید واقعا مادرشوهرتون وااااقعا به عمد کاری و نمیکنه بلکه جاهله .

ممنونم ازتوضیحتون بانوجان اتفاقا من نزدیک به دوسال همین کاروکردم که اشاره کردی یعنی هرچی اومدن وگف ...

دوستان درادامه این صحبتم یه چیزی یادم اومد  بگم.

احتمالا کمک کننده و تکمیل کننده  موضوعی که گفتم باشه.

بانو ارتمیس وقتی گفتن حرفتو یبار که شده حداقل بزن.من سریعا نتونستم عملیش کنم.

فقط یه تلنگری بود تا برم خودمو برای این امر آماده کنم.

یعنی برای قدرت پیدا کردن  برای زدن  همین یه جمله ام,رفتم چندتا کتاب خوندم.رفتم دوره های دکتر شیری تو سایت توانگری رو نگاه کردم.

گوش نیوش های رایگانش رو گوش دادم با جان دل...

یعنی میخوام بگم پوسته انداختم.خیلی مطالعه کردم تا بفهمم گیرکارم کجاست.

دکترشیری یه دوره دارن به اسم شفای خودشیفتگی

یه دور هم بنام من ارزشمند.

من رفتم تو قسمت توضیحات این دوره خوندم مشخصات خودشیفته هارو.چشمانم به حقیقتی باز شد که اگه ازش مطلع نمیشدم عمرم به فنامیرفت.

میگفت کسی که گیر خودشیفته بیفته باید به اون شخص حداقل اعلام کنه که دارم ازت اسیب میبینم.

من این ادبیات رو درقبال خ ش ها پیاده کردم.

براحتی نشد پیاده کنم....رفتم مهارتشو یادگرفتم با خوندن کتاب ارتباط بدون خشونت....

راهنمای برقراری ارتباط بادیگران.راهنمای ابراز حسهامون و شناختش و بیانش.

شاید بگید چقدر کارت گیر داشته!!!!!

بله کارم خیلی گیرداشت.چون شخصیت مطیع بودم.رفتم تله هامو درمان کردم...

مشاوره رفتم....هنوز درحال کتاب خوندن هستم.وتشنه یادگیری.

هنوز فکرنمیکنم باید رشد رو متوقف کنم.یامطالعه و یادگیری رو.

هرکس که واقعااااا دلش تحول و حال خوب میخواد راه بسیار درازه.والبته راحت.یعنی خدا براحتی هدایت میکنه.فقط پی اون رو بگیرید

انقدر زیبا هدایت میشید نگم براتونننننن.

شکرت خداجون

یه خانمی رو میشناسم که حدود چهل و پنج سال داره.

ایشون الگوی من شدن.

از هجده سالگی دنبال افزایش ارتقای سطح فرهنگی مالی اجتماعی و تحصیلیشون بودن الان استادهستن

میگن کتاب خوندنشون باوجوداینکه الان یپا استادهستن متوقف نمیشه.

هنوز یه حساب دارن که توش پول پس انداز میکنن که اون پس انداز مخصوص خریدکتاب های جدید وشرکت در دوره های  اموزشی هست.

من وقتی ایشون رو دیدم به یقین رسیدم راه تمومی نداره راه رشد راه اگاهی ووو

و هیچ وقت نباید متوقف بشم و راکد.

اما متاسفانه نزدیکان خودم وقتی  مشکلشونو بهم میگن من میگم عزیزم فلان کتاب میتونه کمکت کنه میگه دوست ندارم.

میگم برو فلان  پیج کلیپ های اون شخص رو دنبال کن اگه با کتاب ارتباط نمیگیری شاید با ویدیو ارتباط بگیری

بازمیگه نه

میگم صوتی گوش کن شاید تو باکتاب صوتی و گوش دادن راحتی.

اما میبینم که خیلی ها دنبالش نیستن.ومتاسفانه این باعث درجازدن ماست.

شکرت خداجون
دیگه زرنگ شدم😂😂

بعضی وقتا ریپ میزنی توش بخون دیگه اونم نزنی😂😂😂

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨