الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بانو ارتمیس خانما کمکم کنید با این شوهر چیکار کنم یه هزاریم نمیده دستم میگه بچه رو کهنه کن ولی وقتی فک میکنم اون یه هزاری دست من نمیده منم گفتم کهنش نمیکنم تو که بهم پول نمیدی منم دوبار مابیبیش کردم حالام باهام سرسنگینه گفتم اون پولی که میدی مابیبی بده من منم بچه رو کهنه کنم بخدا خسته شدم مثلا بعضی وقتا خونه نیست دلم میخواد برم از مغازه چیزی بخرم میبینم یه تومنم ندارم چطوری ازش پول بگیرم کاش میشد حتی هفته ای ۵۰ تومن دستم میومد
بانو ارتمیس خانما کمکم کنید با این شوهر چیکار کنم یه هزاریم نمیده دستم میگه بچه رو کهنه کن ولی وقتی ...
حتما از اول آدم کم توقعی بودی و زیاد خرج کن نبودی؟نمیگم هوای شوهرامونو نداشته باشیم اما از قدیم گفتن زنی که خرج نداره ارج نداره نگو پول پوشکو بده بهم منم کهنه اش میکنم اون اگه بدونه میشه بچه رو کهنه ام کرد پوشکم نمیخره دیگه
عجب چی بگم بهش منطقی بگو منم واسه خودم خرجایی دارم دکست ندارم هر ثانیه بگم پول بده وظیفته به من پول بدی شاید بیرون برمچیزی دلم خواست چه میدونم دیگه باید بلد باشی چه جوری بگی روش اثر کنه برات لباس و وسایلی که میخوای به راحتی میخره یا کلا خسیسه؟؟