2777
2789
عنوان

بت خانواده همسر را بشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317145 بازدید | 1712 پست
من بت ساختم واقعا و الانم خیلی پشیمونم اینا دختر نداشتن از اول با این دید وارد این ساختمون شدم که دخ ...

بنظر من رفتاره الانت خیلی خوبه ک بی محلشون میکنی

ولی اگ حرفی زد نگو مارو مث مهمون تحمل کن بزارش ب عهده ی شوهرت

بعدم ک جاریت اومد ب هییییییییچ عنوان باهاش صمیمی نشو بیرون نرو درد و دل نکن 

حسودی نکن غیبتم نکن جوری رفتار کن ک انگار غریبن

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
چی این چه حرفیه

ایناازاین خانم جلسه اییان ک میگن هر بلایی سرتون اومد باچاقو دلو جیگرتونو دراوردن بیرون باز لال بمونین و تشکرم بکنین مبادا حق الناس گردنتون بمونه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بانو ارتمیس خانما کمکم کنید با این شوهر چیکار کنم یه هزاریم نمیده دستم میگه بچه رو کهنه کن ولی وقتی فک میکنم اون یه هزاری دست من نمیده منم گفتم کهنش نمیکنم تو که بهم پول نمیدی منم دوبار مابیبیش کردم حالام باهام سرسنگینه گفتم اون پولی که میدی مابیبی بده من منم بچه رو کهنه کنم بخدا خسته شدم مثلا بعضی وقتا خونه نیست دلم میخواد برم از مغازه چیزی بخرم میبینم یه تومنم ندارم چطوری ازش پول بگیرم کاش میشد حتی هفته ای ۵۰ تومن دستم میومد 

🚫لطفا اینقدلایک نکنید🚫کامنت بزارید😁
اوه اوه کاسه داغ تر از اش

پس قطعا دنبال کننده تاپیک بودین ک اینجور حرف میزنید

لطف تاپیک رو ب بیراهه نکشونید

بقول بانوی عزیز من این سر طناب و رو رها میکنم

🤗🤗

تنهایی بازی کنید😁😁

ی صلوات‌برای حاجتم‌میفرستی ممنون
بدون دعوت و با اطلاع دادن بیان  قرار نیست همیشه شام باشه  بعد شام اطلاع بدن و بیان  ...

جالبه...من این روش خانواده همسرتون رو میپسندم

هر کی ی مدله دیگه

ترجیح میدم خودم دعوت کنم

بازمم نیست خیلی ب زحمت بیفتین ک ینوع غذا کافیه

ی صلوات‌برای حاجتم‌میفرستی ممنون
بانو ارتمیس خانما کمکم کنید با این شوهر چیکار کنم یه هزاریم نمیده دستم میگه بچه رو کهنه کن ولی وقتی ...

حتما از اول آدم کم توقعی بودی و زیاد خرج کن نبودی؟نمیگم هوای شوهرامونو نداشته باشیم اما از قدیم گفتن زنی که خرج نداره ارج نداره نگو پول پوشکو بده بهم منم کهنه اش میکنم اون اگه بدونه میشه بچه رو کهنه ام کرد پوشکم نمیخره دیگه 

حتما از اول آدم کم توقعی بودی و زیاد خرج کن نبودی؟نمیگم هوای شوهرامونو نداشته باشیم اما از قدیم گفتن ...

پس چی بگم خواهر من خب نمیده من میگم کم توقع ولی اون میگه من ولخرجم

عجب چی بگم بهش منطقی بگو منم واسه خودم خرجایی دارم دکست ندارم هر ثانیه بگم پول بده وظیفته به من پول بدی شاید بیرون برم‌چیزی دلم خواست چه میدونم دیگه باید بلد باشی چه جوری بگی روش اثر کنه برات لباس و وسایلی که میخوای به راحتی میخره یا کلا خسیسه؟؟

عجب چی بگم بهش منطقی بگو منم واسه خودم خرجایی دارم دکست ندارم هر ثانیه بگم پول بده وظیفته به من پول ...

اونارو میخره با خسیسی.الان خونه نیست شما یه چیز بگو من بهش اس بدم

چه بحث خوبی...من فکر میکنم مشکل اکثر خانم ها و علی الخصوص خودم بلد نبودن شیوه متن سازی و همین بت کرد ...

ملکه عزیزم 

نمیدونم خودت متوجه شدی چقدر پیشرفت کردی ؟ 

من حتی میبینم مدل صحبت هات در کامنتها هم عوض شده 

انگار قبلا از روی استرس و سردرگمی بود .الان از روی بلوغ صحبت میکنی و در آرامش.

خیلی خوشحال میشم ازت کامنتهای اینجوری میبینم   

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...