2777
2789
عنوان

بتای بالا و چند قلوزایی

863 بازدید | 14 پست

سلام دوستای گلم من امروز بعد ده روز تاخیر تو پریود ازمایش دادم و‌بتام بودده هزار با یه ماما صحبت کردم گفت چون سن بارداریت میشه ۴هفته ابن عدد خیلی بالائه باید سونو واژینال بشی و ممکنه دوقلو باشه یا بارداریت پوچ باشه میخاستم ببینم کسی بوده مثل من که بتاش بالابوده باشه ولی جنینش تک بوده باشه؟؟

کاربری۴سالمو ترکوندن😒                             چند ماهه كه  اون كاربريمم برگشته😍حالا منمو اين دوتا صنم عاشقي و باقي عمر😁

دختردایی من بتاش 2هزار بود ولی یکی بود. 

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۰ روز تاخیر ۱۰ هرار زیاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

ماماها اصلا مشاورای خوبی میستن عزیزم

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

بعد از ۱۰ روز تاخیر یعنی الان توی هفته ی ۶بارداری هستی.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
۱۰ روز,عقب که میشه هفته ۶ چطور هفته ۴ مگه پریودت چند روزس?

نمیدونم شاید بد گفتم من هشتم هرماه پریود میشم وپریودم ۷روز کامله 

از ۱۵مهر تا ۱۵ابان میشه ۴هفته و‌امروزم ۱۸بود میشه ۴هفته و ۴روز 

کاربری۴سالمو ترکوندن😒                             چند ماهه كه  اون كاربريمم برگشته😍حالا منمو اين دوتا صنم عاشقي و باقي عمر😁

بارداری دوممه 

سر پسرم ۴۸۰۰بود ولی این خیلی زیاده 

نمیدونم شاید بد گفتم من هشتم هرماه پریود میشم وپریودم ۷روز کامله  از ۱۵مهر تا ۱۵ابان میشه ۴هفت ...

پس ۳ روز,تاخیر داشتی اره بتات بالاس زودتر برو یه موقع خارج رحمی نباشه

نطر خاصی ندارم 
ما یه تعداد دوستیم که هممون آی وی اعی بودیم همه سر یه روز خاص آزمایش میدادیم انواع بتاهای مختلف با ...

پس خداروشکر چون  یه بچه دارم و اصلا دوست ندارم دوقلو باشه 

حاضرم پوچ باشه اما دوقلو نه😩

من هفته ی چهارم بتام ۲۰۰۰ بود

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
برا من روز موعدم۱۳۰۰بود دوفلو بودن ک یکیش پوچ‌بود

من 8 روز از پریودیم می‌گذشت بتام 1300 بود دکتر میگه ضعیفه؟ درست میگه؟ 

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
نمیدونم شاید بد گفتم من هشتم هرماه پریود میشم وپریودم ۷روز کامله  از ۱۵مهر تا ۱۵ابان میشه ۴هفت ...

عزیزم هفته های بارداری  از هر روز اول پریود  یعنی همون هشتم  حساب میشه.

یعنی ۴۰هفته از همون روز شروع میشه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
عزیزم هفته های بارداری  از هر روز اول پریود  یعنی همون هشتم  حساب میشه. یعنی ۴۰هفته ...

إ پس من اشتباه حساب کردم🤦‍♀️مرسی 

مثلا بارداری دوممه ولی همه چی یادم رفته