2777
2789

در مسائل دینی بهترم 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وسواس فکری در مورد کارایی ک شوهرمو و مادر شوهرم سرم آوردن از زمانی ک پسرم دنیا اومد بهتر شدم چون آنقدر سرگرم بچه داریم وقت برای فکر اضافه ندارم .وسواس عملی شب موقع خواب در یخچال رو صد بار چک میکنم و شیر گاز 

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه

بچه ها تو کودکی علائم خاصی داره؟ ی دکار برا پسرم تشخیص وسواس فکری داد. ک خوردیم ب کرونا و قرنطینه ادامه ندادیم. چ علائمی تو کودکی ممکنه اشته باشه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
منم پسرم ولی وسواس فکری عملی دارم  هی خوب میشه خود ب خود هی اوج میگیره دلیلشم داشتن اضطراب پ ...

وای خیلی بده.

با دکتر حل نمیشه بابا.

فقط دارو میدن منگ شی ،همین.

نمیدونم باید چیکار کنم.

خیلی بده،تا دچار نباشی نمیفهمی

در حق هم دعای خیر کنیم
وسواس فکری در مورد کارایی ک شوهرمو و مادر شوهرم سرم آوردن از زمانی ک پسرم دنیا اومد بهتر شدم چون آنق ...

منم بچه دار شدم تازه،اما فرقی نکردم.

بدترم شدم.

خیلی بده. 

نمیدونم راه نجات ازش چیه

در حق هم دعای خیر کنیم
وای خیلی بده. با دکتر حل نمیشه بابا. فقط دارو میدن منگ شی ،همین. نمیدونم باید چیکار کنم. خ ...

من ۱۵ ساله دارم 

کلیم دکتر رفتم 

ولی خوب نشدم 

من بیشتر وسواس بیماری دارم 

یوقتها بهترم یوقتها خیلی بدم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔