2777
2789
عنوان

مردی که نمیتونه احساسش رو بگه

108 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من ۱سالی بیشتر یکی رو میشناسم و فقط رابطه ی همکاری داشتیم! اما خب زیاد با هم حرف زدیم و....اما هیچوقت چیزی نگفته بود مستقیم ولی خب میدونستم خوشش میاد و...

خلاصه خیلی برام عجیب بود که چطور یِ آقا هیچ خواسته و رابطه ی عاطفی نداره!من فکر کردم برایِ چارچوبهایِ منِ!چون مقیدم! اما بعد از ۱سری بحثها بلاخره حسش رو گفت که هدفش چیه! کمی که حرف زدیم گفت من تو بیان احساساتم به شدت مشکل دارم! این یعنی چی؟ تا خالا همچین چیزی رو شنیدید؟ من نگران شدم🙄

اخی ..... 

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

تو‌شنیدی من از نزدیک دارم میبینم

شوهر منم همینحوریه

خیلی بده 

منکه نمیتونم تحمل کنم واقعا عذاب آوره 

زن نیاز داره به محبت کلامی

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو‌شنیدی من از نزدیک دارم میبینم شوهر منم همینحوریه خیلی بده  منکه نمیتونم تحمل کنم واقعا عذ ...

اینجور مردا رو فقط یکار باید باهاشون بکنی،بشدت بهشون ابراز علاقه کنی ولی در عین حال عذت نفس داشته باشی 

کم کم یخشون اب میشه

تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛
تو‌شنیدی من از نزدیک دارم میبینم شوهر منم همینحوریه خیلی بده  منکه نمیتونم تحمل کنم واقعا عذ ...

ازم زمان خواست که بره روانکاوی! اما من نمیفهمم یعنی میخوان بگند اما نمیتونند؟بعد میترسم‌تو رابطه ی جنسی هم مشکلی داشته باشه! به من تو این همه مدت بهش فشار اوردم که انقدر بی دلیل با من حرف نزن،گفت اخر با هزار زور که تو آرامشمی و...من فکر میکردم خجالتی! حتی تو فرستادن ۱ قلب هم تو ایموجی ها ..گرچه ۴روز هدف رابطه رو گفته

اینجور مردا رو فقط یکار باید باهاشون بکنی،بشدت بهشون ابراز علاقه کنی ولی در عین حال عذت نفس داشته با ...

منکه ۸/۵ تلاش کردم نشد 

بقیه رو دیگه نمیدونم

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود
اینجور مردا رو فقط یکار باید باهاشون بکنی،بشدت بهشون ابراز علاقه کنی ولی در عین حال عذت نفس داشته با ...

یعنی خب الان مثلا من چیکار باید کنم؟ نمیشه که ۱هو رابطه ی همکاری بشه رابطه ی زندگی...من اصلا نتونستم باهاش امروز حرف بزنم چون به شدت ذهنم درگیر شد 

ازم زمان خواست که بره روانکاوی! اما من نمیفهمم یعنی میخوان بگند اما نمیتونند؟بعد میترسم‌تو رابطه ی ج ...

والانمیدونم چی بگم

همه که مثل هم نیستن

یعنی اینقدر مشکل داره ؟ اینکه خیلی سخت میشه ارتباط باهاش

نمیدونم به خدا اصلا یعنی چی! یعنی ۴شب پیشم که هدف رابطه رو با هزار سختی گفت بعد ۱.۵سال...نتونست بگه دوست دارم ...نمیفهمم 

منکه ۸/۵ تلاش کردم نشد  بقیه رو دیگه نمیدونم

من هرمردی رو دیدم خیلی مغرور و غد بوده اینجوری وا داده،مثه زنداداشم ،البته بیچاره اوائل خیلی کنف میشد ولی الان داداشمم یاد گرفته و واداده،یجورایی باید صبر داشته باشی البته یجوری نباشه ک سرخود معطل بشه

تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛
خب شما میشه کمی از همسرت بگی؟یعنی چه جوریند؟این خیلی ازم تشکر میکنه دائم...خیلی هم احساساتیه! اما کل ...

شوهر من در کل اصلا زیاد حرف نیمزنه نه اهل تشکر نه محبت وقدر دانی واین خرفا

منطقش هم اینه که وظیفته همونحور که من میرم‌کار میکنم پول درمیارم 

هیچوقت ابراز علاقه نمیکنه

اگه مریض باشم اصلا نمیاد دورم بیینه چه مرگمه 

چه میدونم کلا خره