سلام بچه ها من ۱سالی بیشتر یکی رو میشناسم و فقط رابطه ی همکاری داشتیم! اما خب زیاد با هم حرف زدیم و....اما هیچوقت چیزی نگفته بود مستقیم ولی خب میدونستم خوشش میاد و...
خلاصه خیلی برام عجیب بود که چطور یِ آقا هیچ خواسته و رابطه ی عاطفی نداره!من فکر کردم برایِ چارچوبهایِ منِ!چون مقیدم! اما بعد از ۱سری بحثها بلاخره حسش رو گفت که هدفش چیه! کمی که حرف زدیم گفت من تو بیان احساساتم به شدت مشکل دارم! این یعنی چی؟ تا خالا همچین چیزی رو شنیدید؟ من نگران شدم🙄
تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توشنیدی من از نزدیک دارم میبینم شوهر منم همینحوریه خیلی بده منکه نمیتونم تحمل کنم واقعا عذ ...
ازم زمان خواست که بره روانکاوی! اما من نمیفهمم یعنی میخوان بگند اما نمیتونند؟بعد میترسمتو رابطه ی جنسی هم مشکلی داشته باشه! به من تو این همه مدت بهش فشار اوردم که انقدر بی دلیل با من حرف نزن،گفت اخر با هزار زور که تو آرامشمی و...من فکر میکردم خجالتی! حتی تو فرستادن ۱ قلب هم تو ایموجی ها ..گرچه ۴روز هدف رابطه رو گفته
من هرمردی رو دیدم خیلی مغرور و غد بوده اینجوری وا داده،مثه زنداداشم ،البته بیچاره اوائل خیلی کنف میشد ولی الان داداشمم یاد گرفته و واداده،یجورایی باید صبر داشته باشی البته یجوری نباشه ک سرخود معطل بشه
تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛