2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من بزرگه. حالا نه خیلی بزرگ ولی خوبه. و مبل فرانسوی هم بهش می یاد. به شرطی که سالن رو پر از ب ...

من اصلا بوفه و .. ندارم 

ب نظرت میز چند نفره خوبه؟

من مامان میشم ☺️💪

خوبه 

نه زیاد بزرگه نه کوچیک 

با همه مدل مبل دیزاین میشه 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
سالن ما 50 متره معمولیه نه بزرگ نیست

خدایی خوبه دیگه

سالن ما 48 متر میشه فکر کنم 4 تا فرش 12 متری میخوره میگم خوبه

بزرگتر از این برا زمستون گرم کردنش سخته

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
مرسیییی میز چند نفره خوبه؟

میز ناهارخوری توهال زیادموافق نیستم..به تعداد نفرات خونه مثلا ۴یا ۶نفره تواشپزخونه باشه. کاراییش هم‌بیشتره..توسالن چندان استفاده نمیشه

پارسا پسرمامان😍
خدایی خوبه دیگهسالن ما 48 متر میشه فکر کنم 4 تا فرش 12 متری میخوره میگم خوبهبزرگتر از این برا زمستون ...

مال ما مستطیل 10 در 5 متر هست و دوتا 9 متری فرش هست  نمیشه همه جاش فرش گذاشت . نه معمولیه الانم که دارم نگاه میکنم . سه تا فضا کوچیک هست