2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دیگه فقط تاپیک های محرمانه و شخصی رو حذف می کنند

ولی الان برات توضیح میدم کلا چطوری اگه تاپیک شخصی داشتی بتونی حذف کنی

خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق،  عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی دارد               با خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان
بگردی تو تاپیکا هی به اینو اون التماس کنی تاپیکتو گزارش بزنن پاک شه راهی دیگه نداره 🤭

عجب وضعی شد، دیگه کلاااا چیزی نمیزنم اینجا

خدای من همیشه یار و یاورم باش
بگردی تو تاپیکا هی به اینو اون التماس کنی تاپیکتو گزارش بزنن پاک شه راهی دیگه نداره 🤭

میشه این لطف رو بکنی برام گزارش بزنی؟

الان دیگه فقط تاپیک های محرمانه و شخصی رو حذف می کنند ولی الان برات توضیح میدم کلا چطوری اگه تاپیک ...

وای مرسی عزیزم ، بگوووو😍😍

اول میری تو اون تاپیک که میخوای حذف کنی بعد میری روی لینک که بالای صفحه اس اسم تاپیک هست و به انگلیسی نی نی سایت نوشته روی صفحه نگه میداریم و کپی می کنی بعد میای پایین سه خط هست کنارش نوشته تبادل نظر اون رو میزی بعد اولی که نوشته مدیر سایت اون رو هم انتخاب می کنی دوباره گزینه سخن مدیر سایت رو هم میزنی میره داخلش  و اولین گزینه نوشته حذف تاپیک انتخاب می کنی میری داخل تاپیک و پایین که ارسال پست هست روی صفحه نگه میداریم و اون لینکی که کپی کردی رو جای گذاری بزن و بعد اگه آبی بود ارسال نظر رو بزن و بعد نشون میده

بعد نی نی یار چک می کنه اگه شخصی باشه همون روز برات حذف می کنه

خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق،  عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی دارد               با خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان
اول میری تو اون تاپیک که میخوای حذف کنی بعد میری روی لینک که بالای صفحه اس اسم تاپیک هست و به انگلیس ...

ایووول مرسیییی ، نمیدونی چه کار بزرگی برام کردی😍😍

عزیزم شرایط و زمان حذف تاپیک رو هم تو همون حذف تاپیک گفته

اگه سوالی برات پیش اومد بپرس

ایووول مرسیییی ، نمیدونی چه کار بزرگی برام کردی😍😍

خواهش می کنم عزیزم🌹