2777
2789
عنوان

خانوما یه سوال

106 بازدید | 15 پست

میخواستم بپرسم شماهم سالی یکی دوبار پشت یخچال وگازتون یامثلا پشت لباسشویی روتمیز میکنید یااین کارمن عجیبه؟آخه داشتم برای کسی تعریف میکردم بهم گفت توخیلی بی عقلی ،من مادرم هم همینطوربود الان منوخواهرم هم عادت کردیم به این کار

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشت یخچال پرزو پوست پیاز اینا میره شااااید جارو کنم اما تمیز نه😑پشت ماشین لباسشویی ک اصلا 😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

منم هرسال عید تمیز میکنم چون ن جا ندارم ن شرایط

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
وا کجاش عجیبه  عجیب اینکه پشت وسایل رو گند بگیره

والا کلی منومسخره کرد بابت این کار ومیگفت من دوازده ساله ویترینمو تکون ندادم اگرجابه جاکنم خراب میشه حیفه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
پشت یخچال پرزو پوست پیاز اینا میره شااااید جارو کنم اما تمیز نه😑پشت ماشین لباسشویی ک اصلا 😂

چرا آخه من هروقت میارمش کنار پشتش خاکه

والا کلی منومسخره کرد بابت این کار ومیگفت من دوازده ساله ویترینمو تکون ندادم اگرجابه جاکنم خراب میشه ...

زن نیس 

من 3 و 4 ماه ی بار دکور خونمون و عوض میکنم خراب هم نمیشه اگ بلد باشه با وسایلش چجور رفتار کنه 

خراب هم شد ک نمیشه یکی دیگه میخریم