یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زدم تو دهنشون گفتم خفه شید من میخوام برم.بعدم دوتا لگد بابام زد هیچی دیگه ارزوشو به گور میبرم.الانم که شوهر کردم
🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من❤️
من پزشکی میخونم راه دور بودم تو خابگاه اذیت میشدم اجازه دادن الانم که اومدم شهر خودم به خاطره کرونا چون بیمارستان میرم تو یه اپارتمان مستقل جدا از خانواده زندگی میکنم کلا خیلی بهم اعتماد دارن ولی بابام میگفت اصلا اجازه نمیده خواهرم تنها زندگی کنه