2777
2789
عنوان

داداشم داروسازی پردیس قبول شده ولی بابام پول نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 9491 بازدید | 222 پست
عزیزم مادر و پدرا همشون بی نهایت دلسوزن و نمیخوان تو هیچ زمینه ای برا بچه هاشون کم بذارن.. اما شما ...

مهم نیس بره بالا بابام جورش میکنه 

مامانمم یه نمه پولداره  یعنی پدربزرگم خیلی ثروتمند بوده گفته خودمم خرجشو میدم

منم همینو میگم دقیقن هنینطوره نمی ارزه 

کلا اینجا و کلا ادم ها اینجورین که اگر بگی ماست سفیده میاد میگه من همین الان یه ماست خریدم سیاهه 

هر چی بگی چند نفر پیدا میشن ریپلای میکنن ولم نمیکنن

باشه بابا پردیس خوبه من بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دارو ۱۲ ترمه ترمی هم ۲۰ تومن میشه ۲۴۰ میلیون.

ماهی هم ۲ میلیون خرجی بدید میشه سالی ۲۴ میلیون.

کلا فک کنم با ۴۰۰ میلیون جمع شه

وای من بودم حتما بچمو میفرستادم ۴۰۰ میلیون چیه به خدا

کلا اینجا و کلا ادم ها اینجورین که اگر بگی ماست سفیده میاد میگه من همین الان یه ماست خریدم سیاهه&nbs ...

خود استارتر دو ساعته میگه نداریم الان در جواب همه ک گفتن نکنه داداشتت خرجش بالاس میگه بابام و کل خاندانمکن گفتن جورش میکنیم خب تاپیک زدنت برای چی بود نظر سنجی برای چی میکنی ای بابا 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
ممنون عزیزم  بابام همین الان اومد ترمه اولشو جور کرد براربقیشم خدا بزرگه

آره عزیزم توکل به خدا❤

تمام جانو تنم را بکش در آغوشت،مرا که طاقت یک پیرهن جدایی نیست🥰میشه برا حاجتم صلوات بفرستین😘
اتفاقا دانشگاه زاهدان خیلی بدم نیستا..حیفه..دولتی اونم روزانه یه چیز دیگه س

همسایه ی ما دخترش پزشکی زاهدان میخونه میگفت خیلی تمیز و عالی هست خوابگاه هاشونم خیلی میگفت خوبه پدرش فقط هزینه بلیط هواپیما میده براش

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
خب اگر وضعتون خوبه؛ دیگه چرا میگی بابام نداره؛این همه برات شور بزنیم؟😐

همون والا همین ک ملت میگن خرجش زیاده میگه بابام داره چرا وقت ملتو میگیرید اخه 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
همین الان از اتاق فرمان اشاره کردن پردیس بهترین هست بالاترین مدرک رو داره از الان استخدامن خونه ماشی ...

🤣🤣🤣🤣اتاق فرمانتون مشگل داره من که کلن توضیح دادم فرقش چیه بعدم پزشکیا داروسازی که استخدام نمیخاد 

خب اگر وضعتون خوبه؛ دیگه چرا میگی بابام نداره؛این همه برات شور بزنیم؟😐

وضعمون کی خوبه من که دارم میگم بابام سه روزه دنباله پوله نگقتمم پولداریم فقط گفتم دیگه هرچی به مامانو بابام ارث میرسه فقط باید بدن برا خرج داداشم

الان منم هنگیدم هر یه صفحه که اومد جلو وضعشون بهترشد ومشکل حل شد...😐خداروشکررر

کاش مشکلات هممون با جلو رفتن صفحات حل شهه