2777
2789
عنوان

داداشم داروسازی پردیس قبول شده ولی بابام پول نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 9491 بازدید | 222 پست
حالا ما راهو چاهو نشونش میدیم آینده ی شغلهارو بهش میگیم.در نهایت خودش انتخاب کنه.

چقدر خوبه که به فکر ایندش هستین

قدرتی که تو چشمای من میبینی😇 به راحتی به دست نیومده💎 تـا اینجاش خدا بوده از این جا به بعدش هم خداوند خواهد بود •♥️•
اتفاقا دانشگاه زاهدان خیلی بدم نیستا..حیفه..دولتی اونم روزانه یه چیز دیگه س

خوب اینطور که گفتن یزد کلا یه دانشگاه پزشکی بیشتر نداره مشاورش میگفت با بقیه تو یه کلاسین ولی فقط باید خرجتو خودت بدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگر ندارین نفرستین چون هر ترم افزایش داره تازه هزینه ی خوابگاه هم هست واقعا سخت میشه

من دولتی ام ولی دوستام که مازاد هستن خیلی اذیت میشن حتی وام دانشجویی هم بهشون تعلق نمیگیره

خدایا شکرت❣
عزیزم از رشتت راضی هستی؟بعضیا میگن دندونپزشکی فقط محدود به محیط بسته دهان میشه و از لحاظ روحی و جسمی ...

از لحاظ جسمی از پزشکی سختتره ولی از لحاظ روحی بهتره 

ولی بستگی به علایق داره من از پزشکی متنفر بودم 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
بیست ملیون حدودا هر ترم

عزیزم کی گفته ترمی ۲۰ میلیونه😐😐😐😐😐😐😐چرا درست تحقیق نمیکنین؟؟کمتره ،سالی اینقد میشه 

برین قشنگ توی دانشگاه بپرسین

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
آرزوهای به گور برده ی خود را پتک سر فرزندان خود نکنیم

به منم میگفتن دکتر من اصلا روحیاتم با پزشکی سازگار نیست اصلا و ابدا بعد یه مدتی دیدن سروزبون دارم و‌ناطقم میگفتن وکیل 😂 اخرشم رفتم رشته ریاضی و دانشگاهم مکانیک خوندم. 

پس پدرت مجبوره هزینه کنه ولی بگم فقط هزینه شهریه رو درنظر نگیرید خابگاه خیلی گرون شدن دانشگاه من 5 ت ...

اره دیگه همین الانم رفته بیرون برا فروش اون یکی خونمون این چن سال اجاره میدادیم

از لحاظ جسمی از پزشکی سختتره ولی از لحاظ روحی بهتره  ولی بستگی به علایق داره من از پزشکی متنفر ...

موفق باشی عزیزم از رو پروفایلت شناختمت☺

قدرتی که تو چشمای من میبینی😇 به راحتی به دست نیومده💎 تـا اینجاش خدا بوده از این جا به بعدش هم خداوند خواهد بود •♥️•
اصلا اصلا اصلا پردیس درس خوندن به نفع نیست دانشگاه هاش اصلا کیفیت نداره با همون پول میشه هزارتا کار ...

پردیسا با روزانه ها توی یه کلاسن😐😐😐😐

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..