jomy مدیر عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 72 عنوان داداشم داروسازی پردیس قبول شده ولی بابام پول نداره | مشاهده متن کامل بحث + 9491 بازدید | 222 پست داداشم این دوسال خیلیییی خوند میخاست داروسازی بیار الانم هم داروسازی اورد هم پزشکی ولی پردیسو ازاد شهریشم ۲۰ ملیونه 1399/08/18 | 15:50 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سفید__برفی عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 1279 حالا ما راهو چاهو نشونش میدیم آینده ی شغلهارو بهش میگیم.در نهایت خودش انتخاب کنه. چقدر خوبه که به فکر ایندش هستین قدرتی که تو چشمای من میبینی😇 به راحتی به دست نیومده💎 تـا اینجاش خدا بوده از این جا به بعدش هم خداوند خواهد بود •♥️•
jomy مدیر استارتر عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 72 اتفاقا دانشگاه زاهدان خیلی بدم نیستا..حیفه..دولتی اونم روزانه یه چیز دیگه س خوب اینطور که گفتن یزد کلا یه دانشگاه پزشکی بیشتر نداره مشاورش میگفت با بقیه تو یه کلاسین ولی فقط باید خرجتو خودت بدی
wonder_woman76 عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 3665 ببین اگر ندارین نفرستین چون هر ترم افزایش داره تازه هزینه ی خوابگاه هم هست واقعا سخت میشهمن دولتی ام ولی دوستام که مازاد هستن خیلی اذیت میشن حتی وام دانشجویی هم بهشون تعلق نمیگیره خدایا شکرت❣
parande90 عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 5842 پدرت حق داره....۲۰؟؟؟؟؟یکی می شه توضیح بده ؟؟؟هر ترم ۲۰ م؟؟؟؟؟
white__rose عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 1442 اسی اشتباه میکنی هزینه یک سال بیست میلیونه نه یه ترم پسر خودم دارو پردیس میخونه
فورسپس عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 3657 عزیزم از رشتت راضی هستی؟بعضیا میگن دندونپزشکی فقط محدود به محیط بسته دهان میشه و از لحاظ روحی و جسمی ... از لحاظ جسمی از پزشکی سختتره ولی از لحاظ روحی بهتره ولی بستگی به علایق داره من از پزشکی متنفر بودم اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
morvaridbanooo عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 18306 بیست ملیون حدودا هر ترم عزیزم کی گفته ترمی ۲۰ میلیونه😐😐😐😐😐😐😐چرا درست تحقیق نمیکنین؟؟کمتره ،سالی اینقد میشه برین قشنگ توی دانشگاه بپرسین انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
medaderangi عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 1394 آرزوهای به گور برده ی خود را پتک سر فرزندان خود نکنیم به منم میگفتن دکتر من اصلا روحیاتم با پزشکی سازگار نیست اصلا و ابدا بعد یه مدتی دیدن سروزبون دارم وناطقم میگفتن وکیل 😂 اخرشم رفتم رشته ریاضی و دانشگاهم مکانیک خوندم.
selene عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 38994 فیزیوتراپی دولتی نیاورد؟فیزیو به نظرم رشته ایه که دراینده نزدیک با سه تا رشته ی دکتری رقابت میکنه
niknaaz عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 13043 آرزوهای به گور برده ی خود را پتک سر فرزندان خود نکنیم عزیزم بزارم یه بی کارو بی عار بشه..پس فردا که ۳۰ سالش شد بگه مادر من چرا راهو چاه نشونم ندادی
هانا،هانا عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 931 اصلا اصلا اصلا پردیس درس خوندن به نفع نیست دانشگاه هاش اصلا کیفیت نداره با همون پول میشه هزارتا کار کرد بخونه یه سال دیکه تا دولتی قبول شه
jomy مدیر استارتر عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 72 پس پدرت مجبوره هزینه کنه ولی بگم فقط هزینه شهریه رو درنظر نگیرید خابگاه خیلی گرون شدن دانشگاه من 5 ت ... اره دیگه همین الانم رفته بیرون برا فروش اون یکی خونمون این چن سال اجاره میدادیم
سفید__برفی عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 1279 از لحاظ جسمی از پزشکی سختتره ولی از لحاظ روحی بهتره ولی بستگی به علایق داره من از پزشکی متنفر ... موفق باشی عزیزم از رو پروفایلت شناختمت☺ قدرتی که تو چشمای من میبینی😇 به راحتی به دست نیومده💎 تـا اینجاش خدا بوده از این جا به بعدش هم خداوند خواهد بود •♥️•
morvaridbanooo عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 18306 اصلا اصلا اصلا پردیس درس خوندن به نفع نیست دانشگاه هاش اصلا کیفیت نداره با همون پول میشه هزارتا کار ... پردیسا با روزانه ها توی یه کلاسن😐😐😐😐 انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
سابارانو عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 11051 حالا ما راهو چاهو نشونش میدیم آینده ی شغلهارو بهش میگیم.در نهایت خودش انتخاب کنه. ان شاالله دخترتو ومن هردو موفق بشن منم هدفم ینه دخترمو بفرستم انور اب😂