2777
2789
عنوان

داداشم داروسازی پردیس قبول شده ولی بابام پول نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 9498 بازدید | 222 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو خوبه یا دندون عزیزم؟

بستگی به علاقه داره عزیزم هر دو خوبن یکی همش درس تیوری و سخت داره یکیش کار عملی سخت یکیش در اینده کلر فیزیکی سخت نداره یکیش در اینده کارعملی سنگین داره 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
همینو بگو بدم میاد ازادی رو از بچه ها میگیرن تا تمام کارایی که خودشون نکردن اون طفل معصوما بکنن  ...

من صلاح بچمو میخوام..کاش مادر منم بزور میفرستاد تا من دکتر بشم🤗

ارزششو که داره ولی اصلا پزشکیم نمیخاد داروسازی دوس داره جای دورم بابام اجازه نداد

داروسازی که بازارکار آنچنان خوبی نداره...واقعا ارزششو نداره اینهمه خرج کنی...

کاش پزشکی راه دورو زده بود؛ معقولانه تر بود

چهار ترم اول میتونه عزیزم  ولی درآمدش کم هست و اگه بخوام میتونه من خودم دانشجو پزشکی هستم درسا ...

والا خودمن دوران علوم پایه از 8 صب تا 6 عصر کلاس داشتم کی میشد رف کار کرد 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
وای خدا کنه دختر منم در اینده داروسازی قبول شه.الان یکسالشه😍براش بیمه عمر زدیم.پس اندازم داریم میکن ...

انشالله نظر دخترتون هم باخودتون یکی بشه ولی زیاد توفشار نذارینش شاید علاقه ش به رشته دیگه بود بعدحتی اکه داروسازی هم بخونه علاقه نداره وموفق نمیشه

یا رب العالمین
خوب هرکی رتبه ش روزانه نمیخوره پردیس میزنه از نظر مدرک اره فرق نداره ولب اینقدر پول میگیرن پدر طرفو ...

ولی اینجورم نیست که تفاوت انچنان داشته باشه

مثلا ورودی ما آخرین رتبه روزانه ۳۰۰ بود و آخرین رتبه پردیس ۷۰۰ بود تفاوت این دوتا بیشتر یکی دو تست توی کنکور نیست

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|