2777
2789
عنوان

داداشم داروسازی پردیس قبول شده ولی بابام پول نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 9491 بازدید | 222 پست
خب اینو انتخاب نمیکرد!!! من درک نمیکنم چرا رشته محلی رو انتخاب میکنید که میدونید اگه قبول بشید نمیتو ...

میگم که بابام گفت حتماااا بزن گفت مجبور باشم خارجم میفرستمت ولی باید رشته دلخواهتو بیاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیست ملیون حدودا هر ترم

همین 20 میلیونو هزینه ی کلاس خصوصی کنه؛ شاید سال دیگه دولتی آورد..برا پردیس و آزاد دیر نمیشه...

شوخی نیست آخه الان میگن 20 تومن هرسال افزایشم داره...هزینه رفت و آمد و غذا و کتاب و... هم هست...وسطش دیگه از مس هزینه ها برنمیاید...

خودمم نمیدونم داداشمم میگفت باز میخونم ولی بابام گفت نه برو من جورش میکنم  تو شهرمون فقط داداش ...

خب یه سال بشینه بکوب بخونه انشاا. رشته خوبی قبول میشه نهایت سال بعدم این رشته های پردیس بزنه در بدترین حالت اگه جای خوبی قبول نشد همی پردیسو میاره میره حداقل خیالشراحته تلاش خودش کرده 

نه شهریش از ازاد خیلی بیشتره 😐

وای خدا کنه دختر منم در اینده داروسازی قبول شه.الان یکسالشه😍براش بیمه عمر زدیم.پس اندازم داریم میکنیم دولتی داروسازی قبول نشد آزاد قبول شه😍

تو دانشگاه دولتی با پول فراوون برا بچه مایه داراس رتبه زیاد بالا هم نمیخواد

عزیزم رتبه 2000 منطقه 1 میدکنی چقد زحمت میخواد؟؟؟یا اصن کنکور تجربی ندادی درجریان نیستی من با 2043 قبول شدم پردیس بین 800000 نفری ک 96 کنکور دادن 

خودمم نمیدونم داداشمم میگفت باز میخونم ولی بابام گفت نه برو من جورش میکنم  تو شهرمون فقط داداش ...

وقتی از اولش نیدونس براخونوادت سخته چرا زده اصن چرا پزشکی بومی رو نزده اون ک خوب بود 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
تو دانشگاه دولتی با پول فراوون برا بچه مایه داراس رتبه زیاد بالا هم نمیخواد

وا این حرفا چیه پردیس انقدر دیگه طرفدار داره که فرق انچنان با روزانه نداره

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|

ببین فعلا دانشگاه‌ها آنلاین شده معلوم نیست تا کی ولی احتمالا سال آینده هم همینه

بنظرم بره ولی میتونه کار پیدا کنه

براش طلا بفروشید

بخدا ارزشش و داره

از من فوق لیسانس معماری بپرس که حقوقم هنوز حقوق پایه وزارت کار هست تازه با کلی منت

هیچی به اندازه پزشکی تو ایران ارزشمند نیست

الان براش خرج نکنید تا آخر عمر بابات باید جور کمبوداش و بکشه

مگه با حقوق وزارت کار میشه زندگی کرد؟؟؟؟؟؟

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹