2777
2789
خب دکتر چه تشخیصی داده عزیزم

اولش تموم علائم اوتیسم‌و داشت، میگفتن مشکوک به اوتیسمِ ...تهرانم بردیمش همینو گفتن...کم کم اون علائم از بین رفتن، بعدش گفتاردرمان گفت نه اوتیسم نیست...

ولی خب هنوزم یه سری مشکلات هست...اشاره کردن و نگاه کردن به جایی که ما اشاره میکنیم و دیر یاد گرفت، تقلید کردن و دیر یاد گرفت، 3سالش رد شده بود که تازه فوت کردن یاد گرفت... همهء این چیزایی که بچه‌های عادی زود یاد میگیرن، پسر من دیر یاد گرفت... با اینکه نزدیک 4 سالشه ولی هنوزم تو فاز پرت کردن وسایلِ خونه و اسباب بازی و این چیزاست

🖤

تمام فکر ذکرم شده حرف زدن این بچه نمیدونم چیکار کنم . تو شرایط فعلی بخاطر کرونا حبسیم .تو خونه &nbs ...

آره این شرایط کوفتی هم بدترش کرده دیگه آدم جایی نمیتونه بره حداقل همسالای خودشونو ببین شاید بهتر شن به نظر من تاثیر داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش تموم علائم اوتیسم‌و داشت، میگفتن مشکوک به اوتیسمِ ...تهرانم بردیمش همینو گفتن...کم کم اون علائم ...

ان شاءالله که بهتر بشه عزیزم 

مادر بودن یعنی استرس استرس استرس 

وای جدی میگی ی ی.شوهر من که اصلا اهل این چیزا نیس خدایی نکرده اگرم لازم به این کارا باشه شوهرم اصلا ...

شما صبر کن شاید نیاز نباشه پسر عموی من هیچی نمی‌گفت هیچی تا 4 سال و نیمی‌ که دعا گرفتن خوب شد 

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
اولش تموم علائم اوتیسم‌و داشت، میگفتن مشکوک به اوتیسمِ ...تهرانم بردیمش همینو گفتن...کم کم اون علائم ...

بنظرم زیاد باهاش صحبت کن تیوی تعطیل کن . توی گوشیت فیلم بچه هایی که صحبت میکنن یا بازی میکننن نشونش بده یا بچه ای اگه اطرافتون هست ببر پیش تا باهام بازی کننن . بببین بچه ها با من وشما که بزرگیم هیچ حرفی برای گفتن ندارن بچه ها باید درمحیط باهم بازی کنند و وقت بگذرونن. 

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
ان شاءالله که بهتر بشه عزیزم  مادر بودن یعنی استرس استرس استرس

مرسی گلم امیدوارم...

کلا با این بدبختیایی که من کشیدم خودمو لعنت میکنم واسه بچه‌دار شدنم...آخه چه فایده داره، فقط اعصاب خوردی و غم و غصه و ناراحتی و حرص خوردن...حالم از همه‌چی بهم میخوره.

🖤

آره این شرایط کوفتی هم بدترش کرده دیگه آدم جایی نمیتونه بره حداقل همسالای خودشونو ببین شاید بهتر شن ...

اره گفتار درمان گفت اگه با بچه ها باشه حرف زدنش سریع تر میشه .

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
تاحالا جرأت نکردم برم، انقد گفتن اینا با جن در ارتباطن که میترسم ازشون😁

ولی دکتر رفتی حتما درمورد تشنجت بگو

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد