2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حرفاتون رو متوجه میشه ؟چیزی بگید انجام میده؟

اره ماشالا میفهمه.پسرم برا خودش گانگستریه تفنگو میگیره دستش به ادم شلیک میکنه خودشم پرت میکنه زمین😁یه حرکتهایی میکنه ماشالا اون کلمه هارم تازه تازه شرو کرده به کفتن شنیدم پسرا اکثرا دیر زبون باز میکنن

یعنی چی  یعنی هر چی بهش میگید متوجه نمیشه ؟ هیچ کلمه ای نمیگه؟

نه 90درصد حرفامونو نمیفهمه...برای مثال نمیدونه ماشین یعنی چی؟ کفش و دمپایی یعنی چی؟ کاسه، بشقاب ، مبل، بیرون، دایی، پدرجون و و و ....هیچی نمیدونه..واسه یادگیری هم مقاومت میکنه،  جیغ میکشه، خودشو میزنه و خیلی مشکلات دیگه ..

هیچ کلمه‌ای هم نمیگه..

🖤

اره ماشالا میفهمه.پسرم برا خودش گانگستریه تفنگو میگیره دستش به ادم شلیک میکنه خودشم پرت میکنه زمین😁 ...

خب خوبه خداروشکر آره منم شنیدم 

ولی احساس میکنم دیر شده 20 ماهشه استرس آدم و خفه میکنه😭😭

اره فعلا که فایده نداشت. حرفامونم نمیفهمه.

پسر عموی منم همینطوری بود کلی گفتار درمانی بردنش ولی فقط چندتا کلمه اونم به زور میگفت همه چی رو میدونست ولی نمیتونست بگه کلی تخم کبوتر و این چیزا به خوروش دادن ولی فایده ای نداشت تا اینکه پارسال میرن پیش یه ملا یعنی همون دعا نویس دعا نویسه گفته زمانی که زنعموم باردار بوده به شدت ترسیده زبون بچه رو بند آورده براش دعا نوشت الان مثل بلبل حرف میزنه کسی باورش نمیشه این آنقدر خوب صحبت میکنه

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
پسر عموی منم همینطوری بود کلی گفتار درمانی بردنش ولی فقط چندتا کلمه اونم به زور میگفت همه چی رو میدو ...

من دو روز مونده به زایمانم به خاطر فشار عصبی تشنج کردم، یعنی ممکنه واسه اون باشه؟ پسر من فقط ده درصد حرفامونو میفهمه

🖤

من دو روز مونده به زایمانم به خاطر فشار عصبی تشنج کردم، یعنی ممکنه واسه اون باشه؟ پسر من فقط ده درصد ...

نمیدونم ولی رفتی دکتر حتما بهش بگو شاید تاثیر گذاشته میخای پیش یه ملا هم برو

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
خب خوبه خداروشکر آره منم شنیدم  ولی احساس میکنم دیر شده 20 ماهشه استرس آدم و خفه میکنه😭😭

نگران نباش منم خیلی نگران شدم اما بعد از این که این چن تا کلمه رو شرو به گفتن کرد خیالم راحت شد اخه میگن اگه بچه دو سه تا هم کلمه بگه دیگه جای نگرانی نیس صد در صد حرف خواهد زد.پسر من تفنگ میگه به انار میکه انی به دست میگه ای ما که تورکیم به دست میگیم ال اون میگه ایجیش میگه اخ میکه اه اه میکه به به میکه اسم پسرخالش بردیاس به اون بردی میگه به بابا میکه ابابا به مامان میگه ماما به توپ میکخیگه دوبی به موتور میگه ابودی😀 یه چند تای دیگم میگه الان حضور ذهن ندارم  اما گاها انقد حرصم میده ه دیروز دارم بهش پلنگ یاد میدم اخه تلوزیون پلنگ نشون میداد هر چی میگم بگو.پلنگ میگه دوبی یه کلمه های بی ربطی گاها میکه ادم دیوونه میشه

دخترمنم سه سالشه فقط کلمه یا دوجمله ای صحبت میکنه .حرفامو کامل متوجه میشه . هرکاری بگم انجام میده .دوجلسع بردم گفتار جلسه دوم فقط میگفت بریم بریم . دوست نداشت اونجا بمونه منم دیگه نبردم. 

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
پسر عموی منم همینطوری بود کلی گفتار درمانی بردنش ولی فقط چندتا کلمه اونم به زور میگفت همه چی رو میدو ...

وای جدی میگی ی ی.شوهر من که اصلا اهل این چیزا نیس خدایی نکرده اگرم لازم به این کارا باشه شوهرم اصلا دس به کار نمیشه اخه با فالگیرو دعا نویسو این چیزا مشکل داره