2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی خوبه یا سزارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 163 پست
وای من میترسم.اینم که ترسناکه☹ هنو حامله نشدم البته.اگر باز سقط نشه بعد این پریودیم باید اقدام کنیم ...

اره خب.

ازت کلی امضا و اینا میگیرن.

چون باید یه لوله وصل کنن تو کمرت.

اطراف نخاع میزنن.

اون موقعی که میزنن یه ذره هم نباید تکون بدی وگرنه میخوره به نخاع.

واسه من دکترش مرد بود که زد

شروع رژیم ۱۸ تیر ۴۰۲👈۷۷/۱۰۰👈؟؟؟؟👈 هدف ۶۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین دیگه؟

نه عزیزم من نمیدونم طبیعی بود..... ولی امپول به کمرش زده بودن از کمر به پایین هیچ حسی نداشت و کمر به بالا حس داشت و همه چیو میدید که بچش داشت بدنیا میومد.یجوری طبیعی و سزارین بود 

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
بعدش اذیت نشدی؟؟ خواهر شوهرم سزارین شد بعدش کلی اذیت شد تا دو سه ماه گفت جای بخیه هام درد میکنه

اصلااا دکترم بینهایت خوب بود 

اولا بخیه رو جای کش شرت زده که اصلا دیده نمیشه

من همون روزش راحت پاشدم راه رفتم و بچمم شیر دادم الانم هیج مشکلی ندارم خداروشکر

نمیدونم والا من ب دکترم گفتم گفت انجام نمیدم یعنی یا باید با زور طبیعی بزام اگه نشد سز

من ک میترسم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
داشت پسرعمومو بدنیا میاورد یه امپول به کمرش زدن که۲۵یا۲۶سال پیش ۲میلیون داده بودن اون موقع دومیلیون ...

اها.خو بیحسی از کمر حتما امپولو بد زدن

من خودم کورتاژ شدم.بی حسی از کمر بود

۳سال بیشتر میگذره .هنو کمرم داغونه☹

خیلی بد زدن.۳ بار سوزن رو فرو میکرد زنه ,نمیگرفت

بلد نبود

اخرشم دکتر بیهوشی که مرد بود اومد زد

صدای مهره های کمرمو میشنیدم وقتی سوزن میخورد بهشون

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اها.خو بیحسی از کمر حتما امپولو بد زدن من خودم کورتاژ شدم.بی حسی از کمر بود ۳سال بیشتر میگذره .هنو ...

عوارض بدی داشت واسش دیگه نمیدونم والا الان سه ساله ندیدمشون راهشون دوره از ما

اره خب. ازت کلی امضا و اینا میگیرن. چون باید یه لوله وصل کنن تو کمرت. اطراف نخاع میزنن. اون موقع ...

منم یه بار کورتاژ شدم اول پرستار زن اومد زد امپول بی حسی

۳ بار زد ولی نمیگرفت.بلد نبود نمیدونم صدای مهره های کمرم ولی سوزنه میخورد بهشون میشنیدم

اخر سر دکتر مرد اومد زد

من از خجالت مرده بودم فقط😅

هنو بعد ۳ سال کمرم داغونه

اون اوایل نشسته میخوابیدم از شدت کمر درد نمیتونستم بخوابم.

دو طرفمو میگرفتن اروم اروم مثلا میرفتم دسشویی

چه دردی کشیدم برا یه کورتاژ فقط

هر کی منو میدید فک میکرد ۴ قلو طبیعی زاییدم

نه عزیزم من نمیدونم طبیعی بود..... ولی امپول به کمرش زده بودن از کمر به پایین هیچ حسی نداشت و کمر به ...

وا به این میگن سزارین به روش بی حسی ...

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
عوارض بدی داشت واسش دیگه نمیدونم والا الان سه ساله ندیدمشون راهشون دوره از ما

انشاءالله من حامله بشم😁سالم باشه

و سزارین بشم😑

انشاءالله من حامله بشم😁سالم باشه و سزارین بشم😑

انشالله فک کردم تیکر بارداریته انشالله تیکر بارداریتو بزاری

انشالله فک کردم تیکر بارداریته انشالله تیکر بارداریتو بزاری

نه حاجتمه.انشاءالله😍