2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی خوبه یا سزارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 163 پست
من پرسیدم گفتن تا ی اندازه باید باز بشه اون موقع ک بچه میخواد ب دنیا بیاد بی حسی میزنن

ای بابا خو چه فایده دیگه.قبلشم ادم درد میکشه

ادم خوبه از دکتری که انجام میده بپرسه.شاید فرق داره کار هر کسی

دختر عمم گف کلا بدون درده همون اول بی حسی میزنن😑

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اگر جفت پایین باشه سزارین میکنن ولی اکثرخانما ماهای اول جفتشون پایینه به مرور جفت خودش میاد بالا&nbs ...

من الان نمیدونم جفتم رفته بالا یا ن

تو سونو معلوم میشه؟

تیکر تولد یکسالگی شاه پسرم تاج سرم😍😍😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عوارض داره خیلی خیلی زن عموم اینکارو کرد وقتی داشت پسرعمومو بدنیا می اورد بدون درد ولی میدید.ال ...

عمل چی کرده؟برای چی؟چه اتفاقی افتاد واسش؟

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
خو قبلش چی؟درد نکشیدی؟ همون اول بی حسی میزنن؟ و اینکه کلا فرقش با اون طبیعی معمولی😁همین بدون دردی ...

اون اولاش که درد نداره.

یکم در حد پریود درد داشت.

بعد دکتر اومد تو کمرم یه لوله باریک گزاشت و اپیدورال زد.به ماما گفت هر ۴۰ دقیقه بهم موادو تزریق کنه.

دیگه منم خوابم برد

شروع رژیم ۱۸ تیر ۴۰۲👈۷۷/۱۰۰👈؟؟؟؟👈 هدف ۶۵
اخه میگن هیکل به هم میریزه و جای بخیه میمونه و این داستانا 

عزیزم من اخر فروردین سز اختیاری انجام دادم با بخیه جذبی اصلاااااا جاش نمونده هییییچی ....همون سه ماه اولم هیکلم اوکی شد ...ربطی به نوع زایمان نداره جاریام طبیعی بعد دوسال هنوز شکم پهلو دارن من بعد ٧ ماه هیکلم توپه توپ از قبل بارداری هم رو فرم ترم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
اون اولاش که درد نداره. یکم در حد پریود درد داشت. بعد دکتر اومد تو کمرم یه لوله باریک گزاشت و اپید ...

وای من میترسم.اینم که ترسناکه☹

هنو حامله نشدم البته.اگر باز سقط نشه بعد این پریودیم باید اقدام کنیم😣

ای بابا خو چه فایده دیگه.قبلشم ادم درد میکشه ادم خوبه از دکتری که انجام میده بپرسه.شاید فرق داره کا ...

نمیدونم والا

من ب دکترم گفتم گفت انجام نمیدم

یعنی یا باید با زور طبیعی بزام اگه نشد سز

تیکر تولد یکسالگی شاه پسرم تاج سرم😍😍😘😘
عمل چی کرده؟برای چی؟چه اتفاقی افتاد واسش؟

داشت پسرعمومو بدنیا میاورد یه امپول به کمرش زدن که۲۵یا۲۶سال پیش ۲میلیون داده بودن اون موقع دومیلیون خیلی بود.ینی خودش همه چی رو میدیده و زایمان کرده البتع من که اون دوران نبودم.ولی تا الان بخاطر عوارض اون امپوله که به کمرش زدن سه بار کمرشو عمل کرده خیلی عوارض بدی داره

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰