مال منکه خیلی خوبه.همسرمم راضیه از ظاهرشم همینطور.با یه بار زاییدن که نابود نمیشه
والا من اصلا راضی نیستم خوشبحالتون مال من خیلی ذ زشت شده
دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....! تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کجا رفت خواهرتون؟ زایمان بی درد بود؟ و انکه مخیشه بگی هزینش چقدر شد؟
میلاد لاهیجان عزیزم
ن زایمان بی درد نبود، همین زايمان فیزیولوژیک بود. اما با امکانات مناسب.
سال97 5ونیم میلیون شد
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
طبیعی خیلی بهتره من دوبار طبیعی زایمان کردم عالیه از نظر من الان 12 روزه از زایمان دومم میگذره همه کارامو خودم میکنم از روز اول سرحالم وراحت می شینم وپامیشم
خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
این زایمان طبیعی بدون دردا چیه؟🤔کسی میدونه همینا که میگن بی حسی میزنن تو کمر ولی بچه طبیعی میاد😑
خیلی عوارض داره خیلی خیلی زن عموم اینکارو کرد وقتی داشت پسرعمومو بدنیا می اورد بدون درد ولی میدید.الان که۲۶سال میگذره سه بار تا الان عمل کرده خیلی عوارض داره
لابیاپلاستیه فک کنم اسمش ظاهرشو خوب میکنه.دوستام انجام دادن خیلی راضی بودن
کجا اینکارو میکنن متخصص زنان ؟ببخشید زیاد سوال پرسیدم 🙏🙏
دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....! تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!