2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی خوبه یا سزارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 163 پست
خب اون طرفی ک دیدی رفته جای ارزون و معمولی. اونجا سزارینم بد میشه قطعا من همراه ابجیم سر زایمانش. م ...

اره منم رفتم بیمارستان خیییلی رسیدگی میکردن.

تازه من دولتی هم رفته بودم.

ماما همراه نگرفتم ولی یه ماما دائم بالاسرم بود.یه اتاق یه تخته.عین اتاق خصوصی بود

مامانمم میزاشتن کنارم باشه.

شروع رژیم ۱۸ تیر ۴۰۲👈۷۷/۱۰۰👈؟؟؟؟👈 هدف ۶۵
اخه میگن هیکل به هم میریزه و جای بخیه میمونه و این داستانا 

نه دکترت خوب باشه هیچی نمی‌فهمی ،من ک رفتم اتاق عمل آمپول زدن به کمرم ی سوزن فوق العاده نازک اندازه داره مو ک ازش اندازه نیش مورچه حس کردم سریع گفتن دراز بکش 

دراز کشیدم داشتم دورو ورمو نگاه میکردم شنیدم صدای گریه بچه میاد فکر کردم از بیرونه دیدم نه پرستاره میگه مبارکت اینم نی نی 

گذاشتش کنارم بوسیدمش و نگاش کردم یعنی همش ده دقیقه هم نشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از طبیعی میترسیدم سزارین کردم، بچم 2 کیلو بود و دکترم گفت طبیعی میزاییدی درد  زیادی نمیکشیدی ...

شکم در نیاوردی

هرکسی امضامو میخونه از ته دل برای مادر شدنم دعا کنه انشاالله منم یک روز مادر بشم😍⁦❤️⁩
حالا این خوبه یا ن؟ من خیلی از زایمان میترسم

اگر جفت پایین باشه سزارین میکنن ولی اکثرخانما ماهای اول جفتشون پایینه به مرور جفت خودش میاد بالا 

💙ماشاءالله لا حول ولاقوت الا بالله العلی العظیم💙 به دعاتون خیلی محتاجم💙
نه دکترت خوب باشه هیچی نمی‌فهمی ،من ک رفتم اتاق عمل آمپول زدن به کمرم ی سوزن فوق العاده نازک اندازه ...

شکم در نیاوردی من سنم کنه اگه بخوام سزاین کنم چی اره پولش

هرکسی امضامو میخونه از ته دل برای مادر شدنم دعا کنه انشاالله منم یک روز مادر بشم😍⁦❤️⁩
اره منم رفتم بیمارستان خیییلی رسیدگی میکردن. تازه من دولتی هم رفته بودم. ماما همراه نگرفتم ولی یه ...

ابجیه منم ماما نگرفته بود. ماما میدادن ب هر اتاق. اتاق خصوصی. عین هتل. عالی بود. سال97، 5ونیم شد طبیعی 

بیمارستان و پرسنل مهمه. 

خب اومایی ک میرن بیمارستانی ک کلی خانم توو ی اتاق روو تخت دارن جیغ میزنن خب بهتر نمیشه و کلی فرقه با جایی ک کمکت میکنن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
چه ربطی به پوشش مالی داره اینجا مردم از زیر سنگم شده برای سزارین و ivf  پول پیدا میکنن

منظورم به دولتش بود که خیلی حمایت میکنن و همه چیشون اوکی هست واقعا قابل قیاسه اینجا و اونجا .قطعا نیست دیگه قبول کنیم😊

یک عدد عمه فحش خور هستم😒
چرا تو این همه میگن سزارین؟ چرا کشورای دیگه فقط طبیعی میارن مگه مجبورشن سزارین؟ اونا اونجا ندارن؟🤔

👌👌 اونا علم و دانش رو استفاده میکنن در راستای سلامتی. میدونن دیگه مثل قدیم نیس ک طبیعی همراه جیغ و داد و دردبی حد باشه. اینجا فک میکنن طبیعی یعنی زجر. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
خو کلا بدون درده؟یا دردا رو باید بکشیم موقع در اومدنش بی حسی میزنن؟ چجوریع

من پرسیدم گفتن تا ی اندازه باید باز بشه اون موقع ک بچه میخواد ب دنیا بیاد بی حسی میزنن

تیکر تولد یکسالگی شاه پسرم تاج سرم😍😍😘😘