2777
2789

خدایی زیاد حرف میزنید!!مگه مسابقست؟!!

ـ

البته یه سری ادم وجود دارن ک ادمهای خوش صحبتی هستند و ادم رو جذب خودشون میکنن اینا اگه زیادم حرف بزنن اشکالی نداره 

ولی تویی ک ادم معمولی هستی کمتر حرف بزن بابا!!!

بزارید ما درون گرا ها تو عالم خودمون خوش باشیم😕😕😕

😂😂

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان من از کجا بدونم از نظر طرف مقابلم خوش صحبتم یا معمولی😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

برونگرا بودن با پرحرف بودن بیش از حد فرق میکنه؛ همونطور که درونگرا بودن هم با افسردگی و اضطراب اجتماعی متفاوته

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

آفرین چرا همیشه اونا انتقاد کنن ازاین به بعد کمپین راه بندازیم مام هی ازاونا ایراد بگیریمالکی هیجان ...

اره خوب

کی تعیین میکنه اندازه مناسب حرف زدن چقدره؟!!

ـشاید همونقدری ک ما حرف میزنیم اندازه مناسب باشه

ضمن اینکه درونگراها ب واسطه کمتر حرف زدن کمتر موجب رنجش دیگران میشن