2777
2789
عنوان

میخام خوب باشم

159 بازدید | 24 پست

نماز بخونم قرآن بخونم 

حجابم کامله اهل دروغ و غیبت و بدجنسی نیستم

ولی نماز و قرآن نمیخونم ذکر میگم با خدا حرف میزنم ولی تو اینکارا کاهلم

از بس نماز خون و با حجاب دور و اطرافم دیدم که زجرم دادن نسبت به این‌ چیزا بدبین شدم 

ریا و دورویی دیدم کینه و تهمت شنیدم

بنظر خودم هر کی زیاد نمازو قرآن میخونه اهل ریاس و ریگی تو کفشش هست 

نمیدونم چمه‌ خستم از زندگی از اشتباه کردن 

میخام پاک باشم هیچ گناهی نکنم

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منو اسمای تو امضام دعا کن😒👊😤

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
دقیقاهدفت از زدن این تاپیک چیه میخای بگی نمازخونا ریاکارن؟!!

همشون نه

اونایی که واقعا ریا کاری میکنن هم تهمت میزنن هم غیبت هم دورویی حتی اهل جادوجنبلن باز جلومردم میان نماز و قرآن میخونن اصن برام عجیبه

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

شاید آدمای اینجوری که تو میشناسی به ظن خودشون صرفا برا پاک کردن گناهاشون نماز و قرآن میخونن 

اما اگه تو میخوای بخونی و نمیخوای گناه کنی این دلیله اینکه خدا رو برای خدا بودنش دوست داری و باهاش حرف میزنی نه برای ترس از جهنمش