2777
2789
عنوان

میخام خوب باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 24 پست
عجب الان ميخواي نماز بخوني يا اومدي نماز خونارو ببري زير سوال؟

میخام نماز بخونم نگفتم همه نماز خونا

اونایی که همه کار میکنن بعد نماز میخونن و جانماز آب میکشن منظورمه

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید آدمای اینجوری که تو میشناسی به ظن خودشون صرفا برا پاک کردن گناهاشون نماز و قرآن میخونن  ا ...

دقیقا اگه میخام باخدا حرف بزنم از تهه دلم حرف میزنم عاشقشم یه مدت از ترس گناه و قیامت و اینا نماز خوندنم اصلا بهم نچسبید فکر کنم خدا هم اونجوری دوست نداره

دوست دارم نمازو برای ارامش دلم بخونم حتی دوست ندارم جلو بقیه بخونم یا به کسی بگم 

دقیقا اگه میخام باخدا حرف بزنم از تهه دلم حرف میزنم عاشقشم یه مدت از ترس گناه و قیامت و اینا نماز خو ...

این عالیه پس کار با اونا نداشته باش خوبی رو از خودت شروع کن الگو بقیه شو

سلام 

خوبه ک تصمیم گرفتی

از ریشه اعتقاداتت رو قوی کن اینا ک گفتی احکام هستن 

کتاب بخون و از سخنرانی .و صوت ها استفاده کن 

وقتی ریشه قوی باشه اگه دیدی ی نماز خون دزدی کرده نماز خوندن در نظرت بد نمیشه 

وقتی ریشه قوی باشه میفهمی ک خیلی روی عقل در دین توصیه شده و وقتی توی مساله حتی اجتماعی خانوادگی .....گیر کنی از عقلت استفاده میکنی و راهو پیدا میکنی

وقتی ریشه قوی باشه مثل خونه سازی بچه ها ک روی یک صفحه محکم باید خونه بسازن توام محکم عقاید و بعد احکام رو انجام میدی حتی اگر همه بگن چادریا.....مذهبیا .....نمازخونا.....

کتاب انگاه هدایت شدم    ۵ جلد       محمد تیجانی ک ایرانی نیست 

توحید مفضل 

خدا کمکت میکنه   شک نکن

یعنی چی هرچی نماز و دعا زیاد میخونه ریاکاره .نسنجیده حرف نزن .توی هر قشر مذهبی آدم خوب و بد هست .همه ...

هرکی نماز و دعا زیاد میخونه ولی اعمال دیگشو درست نمیکنه ریاکاره گلم منظورم به همه نبود

وگرنه مادر خودمم نماز میخونه ولی خب خیلی ساده و ارومه جلو بقیه هم جا نماز آب نمیکشه هیچکسم به نماز دعوت نمیکنه ولی خودش انقد خوبه که آدم دوسداره مثل اون نماز بخونه 

بعد من طرف بهم تهمت زد و یه عالمه حرف بد

حتی جادو جنبلم میکنه جلوت قسم خدا و قرآنو به دروغ میخوره بخدا تن من اون موقع از ترس میلرزه میگم الان خدا

یه بلایی سرش میاره با این قسم دروغ.

بعدش همه  رو به دین و ایمون دعوت میکنه و مطیع خودش کرده واسه همین به این چیزا بدبین شدم وگرنه قبلا نماز میخوندم قرآن ختم میکردم ولی یه خونواده انقدرررر آزارم دادن که.....

سلام  خوبه ک تصمیم گرفتی از ریشه اعتقاداتت رو قوی کن اینا ک گفتی احکام هستن  کتاب بخون ...

ممنون گلم