2777
2789

دوستان عزیزم میگم چرا گاهی اوقات دیگران ب جایی ک درکت کنن اینجوری میگن  ...مثلن  : ناراحت و غمگین باشی میگن واسه سنته ...

ب خاطر کنکور در عذاب یا ب فکر خودکشی😶 باشی میگن بچه ای دو روز دیگ ب این روزات میخندی یا بقیه بهت میخندن 

اخه واقعا شاید طرف تمام زندگیش این کنکور باشه شاید واقعا در اذیتت باشه چ جوری اخه میگن هم سن و سالای تو فازشون ب زندگی فرق داره،؟

هیچ کس درکت نمیکنه ادمو ک چ زجری میکشی... ب افکاری ک داری میخندن مثلا ی موضوعی ک خیلی اذیتت میکنه برا بقیه خنده داره  ...چرا هیچ درکم نمیکنه !!😕☹ نمیتونم اصلا خنده دار ببینمش این موضوع .🙁

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

میدونی چون خیلی اتفاقات هست که وقتی ۱۰سال بگذره میبینی اونقدر ها مهم نبودا میبینی موارد ضد برابر مهمتر هست

و وقتی آدمها سختی ها و مشکلات بیشتر تجربه کنن 

مشکلات کوچیکتر به نظرشان خنده داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چون خیلی اتفاقات هست که وقتی ۱۰سال بگذره میبینی اونقدر ها مهم نبودا میبینی موارد ضد برابر مهم ...

اوهوووم ☺ میگم الان ب نظرت کنکور قبول نشی چیز خنده داریه؟

عزیزم 

اتفاقا میتونه هر مسئله ای توی زندگی برای شخص مهم باشه 

من فقط به عنوان کسی که در آستانه 30 سالگی هستم میتونم بگم بعدها در زندگی انقدر مسائل ریز و درشت ایجاد میشه ک استرس کنکور پیشش ب چشم نمیاد

اما تو سعی کن واقعا از این برهه زندگیت لذت ببری

کنکور مهم هست اما نه تا اون حد که اگه نشد پايان زندگي باشه

😉Dare, dream, dance and smile loudly 
از همین تریبون اعلام میکنم  همه شون زر میزنن  من ۱۹سالمه افسردگی حاد دارم  روزی چه ...

هم سنیم پس !😯 میگم قرص کمک میکنه ب حال ادم یا روانشناس خودمم میخوام برم ! کدوم برم ب نظرت؟

من ۲۰سال قبل کنکور دادم اون زمان که دولتی قبول شدن به سادگی الان نبود و حتی پیل نور قبول شدن هم سختی داشت

و حتی هرکسی دانشگاه آزاد قبول نمیشد

حالا بگذریم از بالاترین تعداد شرکت کننده داشتن دهه ۶۰

اون زمان میخواستم فقط دولتی قبول بشم به هیچی دیگه فکر نمیکردم حالم به شدت بد بود....

قبول شدم دولتی.....ولی میدونی الان دوستام که دانشگاه آزاد و پیام نور قبول شدن سر کارن و من نه

عزیزم  اتفاقا میتونه هر مسئله ای توی زندگی برای شخص مهم باشه  من فقط به عنوان کسی که در ...

ای جانم شاید ادم وقتی ب مرحله ازدواج و خیلی چیزای دیگ برسه دیگ واسش کنکور مهم نیست شاید واقعا منم در اینده خندم بگیره نمیدونم🙁😦

کنکور واقعا اینده رو میسازه مشخص میکنه جایگاه اجتماعیت رو ارزش و ابرو احترامت رو در جامعه اینک چ شوهریم گیرت بیاد همه مربوط ب کنکوره و مول و خوشبختی و همه همه😥 

ای جانم شاید ادم وقتی ب مرحله ازدواج و خیلی چیزای دیگ برسه دیگ واسش کنکور مهم نیست شاید واقعا منم در ...

درسته کنکور مهمه ولی وقت هست قرار نیست سال دیگه نتونی امتحان بدی تلاش میکنی برای سال دیگه

من ۲۰سال قبل کنکور دادم اون زمان که دولتی قبول شدن به سادگی الان نبود و حتی پیل نور قبول شدن هم سختی ...

اها درک میکنم چی میگی من همه چی در کنکورم توی تامیکام هسته منم ازاد قبول شدم ولی پولش زیاده میخوام برم سختمه 

توی دوراهی بزرگی گیر کردم برم یا نرم؟! اگ نرم ب همه گفتم میرم دانشگاه ک دست از سرم بردارن این قد فضولی نکنن بگن رفت دانشگاه تموم شد 

اگ برم پولش مسئله اینست 

درسته کنکور مهمه ولی وقت هست قرار نیست سال دیگه نتونی امتحان بدی تلاش میکنی برای سال دیگه

افسردگی شدید گرفتم اخه میخوام بخونم ولی مطمئن نیستم ک بتونم یا ن ؟ تنها کاری ک کردم ب کسی نگفتم امسال میخوام پشت کنکور بمونم گفتم میرم دانشگاه تا دست از سرم بردارن اینقد عذابم ندن

دقیقا درسته

اسی

لطفا لطفا لطفا در گیر و دار زندگی لحظه هاتو بخاطر کنکور یک سال این طرف و اون طرف، از دست نده

لذت ببر

زندگي کن

شاد باش

من خودم دانشگاه اصفهان زبان و ادبیات انگلیسی خوندم با رتبه 3 رقمی سال 88

اما واقعا ازت میخام شادی این سن و سالت را فدای استرس های کنکور نکنی

😉Dare, dream, dance and smile loudly 
هم سنیم پس !😯 میگم قرص کمک میکنه ب حال ادم یا روانشناس خودمم میخوام برم ! کدوم برم ب نظرت؟

دادا من دغ دغم کنکور نبود ک ب اینجا رسیدم 

من در عرض س ماه 

مادرم فوت کرد_بابام زن گرفت_از خونه زدم بیرون_حمله عصبی گرفتم و.....

اینو بدون این زندگی همش برا ما پسرا از این بد بختیاس

ب تنهاییم فک نکن 

همه تنها ب این دنیا اومدن و تنها هم از اینجا میرن

خودتم ب این قرصا عادت نده معتادش میشی

روانشناس هم بنظر من بدرد نمیخوره همه چی بستگی ب خودت داره😕🤷

نه خنده دار نیست ولی آخر دنیا هم نیست فرصت هست چون خیلی جوونی 

☺☺☺ درسته واقعا زندگی ادامه داره ولی با عذاب😢