2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنانه داشته باشیم؟

5407 بازدید | 35 پست

دوستای گلم هر کدومتون هرچی بلدید در این مورد بگید🌸

منظورم از ظرافت زنانه چیه .. من یه دوستی دارم با اینکه خیلی چهره و اندام زیبایی نداره اما مدل حرف زدنش، راه رفتنش، نشستنش و... انقدر جذابه که منی که زنم جذبش میشم دلم میخواد همینطور نگاهش کنم چه برسه مردا ...

من خودم خیلی نابلدم تو این قضایا ..

مثلا انقدر سرعتم تو حرکات دستم و حتی راه رفتنم زیاده که همش میخورم تو در و دیوار😅😅 یا ناخنام همش میشکنه..

الان خیلی سعی میکنم آروم راه برم و کارامو آهسته و با ملایمت انجام بدم .. 

یا کتاب زیاد میخونم که اصطلاحات و کلمات قشنگ بلد باشم تو حرف زدنم استفاده کنم .‌.

یا تو خونه مخصوصا جلوی همسر سعی میکنم قشنگ بشینم رو مبل پاهامو بندازم رو هم .. قبلا همش لم میدادم🙈

این دوستم حتی تن صداشم کنترل میکنه که خیلی زمخت حرف نزنه یا موقع خندیدن خیلی ناز میخنده اونوقت من میخندم باید منو از کف زمین جمع کنن در حالیکه کل صورتم از اشک خیس شده😑

شما چه جوری هستین؟ چیا بلدین بگین ما هم یاد بگیریم ثواب داره😁

با ادا دراوردن خودمون ضایع میشیم 

یکی آرومه 

یکی شیطون 

یکی بیمزه حتی اگه جوک بگه هم بیمزه اس 

پس خودمون باشیم همین 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم ....به خاطر هیچ بشری هم تغییر نمیکنم

مثلا شوهرم خیلی ایده اله که من بخوام پیش اون خاص به نظر بیام

البته شما به حرف من گوش نکن، من زندگیم کلا سرد هست و هیچ میلی به شوهرم ندارم 

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم

من یه چیزیو فهمیدم که زنانگی تو این نیست که چشم و ابروتو بالا پایین کنی یا خمار، یا هی حرکت های مثلا جذب کننده داشته باشه، نیست 

من یک دخترِمحجبه-چادری-خدایی-اهل نمازهستم که به هیجعنوانمذهب روقبول ندارم واصلامذهبی نیستم  
خب خود من دلش میخواد تو خونه با پیژامه گلدار لم بده رو مبل🙁 اینجوری خانمانه نیستیم ک

لم بده لباس لش بپوش واي تن صداتو كنترل كن با شوهرت شيرين زبون باش  به خودت برس خودتو خسته نكن اينا ميشه اهميت به خود

من خودمم ....به خاطر هیچ بشری هم تغییر نمیکنم مثلا شوهرم خیلی ایده اله که من بخوام پیش اون خاص به ن ...

خب این تغییرات مثبته بد نیس که .. مثلا نمیشه قوز کنیم بگیم همین ک هست.. بعدم فقط واسه شوهر نیست که کلا جذابتر میشیم 

دوستان واتساپ گروه لباسی دارم انواع لباسهای بچگانه مانتو هودی شلوار همه چی هست خوشحال میشم عضو شید مطمعن باشید با دیدن قیمت ها اصلا پشیمون نمیشید....تو گروهم رضایت مشتری و عکس واریزی هارو میزارم و بعد از ثبت سفارشتون کد مرسوله براتون ارسال. میکنم برای اطمینان خاطر شما عزیزان

من یه چیزیو فهمیدم که زنانگی تو این نیست که چشم و ابروتو بالا پایین کنی یا خمار، یا هی حرکت های مثلا ...

قطعا زنانگی تو این نیست ولی اینم یه بخششه دیگه

فکر نکنم مردا از زنای خشک و زمخت خوششون بیاد

ینی سعیم نکنم یکم خانم تر بشم؟ همین ک هستم حله 🙁

خانم تر شدن با ادا دراوردن فرق دراره 

دخترم 

اینکه آروم‌تر راه بری اونجوری تر بخندی نه خوب نیست 

اما اینکه تجربه کسب کنی کتاب بخونی مهارت پیدا کنی 

به خودت و هیکلت برسی عالیه البته باز منظورم ژل زدن به لب و اینها نیست منظور ورزش و غذای خوب خوردن و اینهاس 

نه که مل بدن رو جراحی کنی 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود