شوهرم با همه شوخی میکنه چه زن چه مرد ولی شوخیاش با خانمها یه مقدار غلیظ تره طوری که حتی اب بازی با هم میکنن یا شوخی دستی این در صورتیه که من محجبه هستم و معمولا همسران اون خانمها منو با هانیه خانم صدا میکنن چه برسه به اینکه شوخی کنن و از این بابت من خیلی خوشحالم که مردای دیگه باهام شوخی نمیکنن ولی برام یه جور عذابه که توی جمع ها توی مسافرتها معمولا کاملا تنهام اونها با هم بازی میکنن میرقصن و خیلی کارای دیگه ولی خوب من مثه مادر بزرگشون یه جا نشستم ... و اینکه با همکارای خانومش هم همینطوره توی واتساپ پیام طنز میفرسته و وقتیم میاد میگه به خانوم فلانی اینو گفتم کلی خندیدیم به خانوم فلانی اونو گفتم کلی خندیدیم تا مخالفتم میکنم یا اعتراض میکنم میگه مگه بهم شک داری? هر وقت مچمو گرفتی حرف بزن و واقعا مطمعنم در حد همین شوخیه دلم میگیره خیلی احساس تنهایی میکنم گاهی فکر میکنم چون خانواده ندارم اینجوریه ولی مهربونیاشم باهام زیاد دیدم ... هر چی ملک داره به نام من کرده و از لحاظ مالی هر چی بخوام سریع فراهم میکنه تا بگم دلم گرفته میبرم بیرون خداییش بی انصاف نیستم چشمم رو روی همه چیز ببندم ولی این داستان منو خیلی عذاب میده به نظرتون چیکار کنم?