2777
2789
عنوان

شوخی شوهرم با زنان دیگر

| مشاهده متن کامل بحث + 4936 بازدید | 61 پست

دوستان واتساپ گروه لباسی دارم انواع لباسهای بچگانه مانتو هودی شلوار همه چی هست خوشحال میشم عضو شید مطمعن باشید با دیدن قیمت ها اصلا پشیمون نمیشید....تو گروهم رضایت مشتری و عکس واریزی هارو میزارم و بعد از ثبت سفارشتون کد مرسوله براتون ارسال. میکنم برای اطمینان خاطر شما عزیزان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر منم محجبه ام اما وقتی دورهمی باشه خونه ی اقوام چادرمو در میارم  و با جمع همراه میشم .ال ...

منم همینطور همراه میشم ولی خوب اونا معمولا خیلی بد بی حجابن و راحتن شوهراشونم همینطور براشون اصن مهم نیست زنشون چیکار میکنه و متاسفانه خانمهاشونم گاها شراب میخورن که من و همسرم اصلا اهلش،نیستیم به بهانه اینکه شراب خوردن حالیشون نیست هر شوخیه نامربوطی میکنن

منم همینطور همراه میشم ولی خوب اونا معمولا خیلی بد بی حجابن و راحتن شوهراشونم همینطور براشون اصن مهم ...

خب رفت و آمدتون ر و با اونها کمتر کنید 

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......
مگه از لحاظ اعتقادی مثل هم نیستین؟؟؟قبل ازدواج دراینمورد صحبت نکردین؟؟؟

هستیم ولی خوب اونم این چیزا رو برای مرد عیب نمیدونه ولی زن نه ... البته خودمم اهل شوخی با نامحرم نیستم .. میگه اونا زنشون دم دستین اگه درست حسابی بودن که با یه شوخیه من پهن نمیشدن زمین .... 

خب رفت و آمدتون ر و با اونها کمتر کنید 

والا همه الان دیگه اینجوری شدن هم فامیل هم دوست ... بعضی دوستا همکارن واقعا نمیشه .. من هر کاری میکنم باید با خودم بکنم چون شرایط تغییر نمیکنه

هستیم ولی خوب اونم این چیزا رو برای مرد عیب نمیدونه ولی زن نه ... البته خودمم اهل شوخی با نامحرم نیس ...

پس جدی باهاش صحبت کن بگو همین که ۶دم نسبت به  ناموس مردم بی توجه باشه همون مشکل برا زن و دختر خودش پیش میاد بلکه به خودش بیاد

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
والا همه الان دیگه اینجوری شدن هم فامیل هم دوست ... بعضی دوستا همکارن واقعا نمیشه .. من هر کاری میکن ...

درست میگین دیگه آخر الزمونه 

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......
سعی کن توهم نشاط داشته باشی ضمن رعایت چهار چوب.گوشه گیر نباش ک حس تنهایی بهت دس نده

تا دارن مثلا میرقصن من بلند میشم سریع شوهرم میشینه که منم بشینم یا تو شوخیشون شرکت میکنم بدن اخم و ناراحتی بحثو عوض میکنه که من ادامه ندم

منم اصلا دوس ندارم شوهرم  با  زنهای دیگه خیلی راحت باشه...بنظرم بشین باهاش صحبت کن..بگو ک ...

اجتماعی تر شدن از نظر اونا یعنی دامن کوتاه پوشیدن شراب خوردن دست دادن و رقصیدن من اینجوری نیستم ولی خوب حرف میزنم در حد عادی شوخی میکنم که نگن خودشو گرفته ولی اونجوری چون پایشون نیستم از جمع زنونشون تقریبا تردم نه اینکه بی احترامی کنن ولی رواتی باهام یه ذره حرف میزنن بعد تا شوهرم میاد میدوعن میرن سمتش