2777
2789
عنوان

به شوهرم بگم قضیه امروزو؟؟

338 بازدید | 19 پست

شوهر من از اون ادماییه عادت داره همیشه تحقیر کنه منو و بگه مثلا من از تو سر ترم و فلان 

اعتماد به نفسشم ک خورده به سقف

.

.

.

صب شوهری ک سرکار بود رفتم خرازی چیزی بخرم گوشیمو تو مغازه جا گزاشتم ...

نزدیک خونه که رسیدم متوجه شدم گوشی نیست باز برگشتم در مغازش بسته بود(ساعت ۲ ظهر شده بود).

منتظر شدم تماس گرفتم باهاش(از مغازه کناری خاستم باهاشون تماس بگیره و قضیه رو بگه ) خدا خدا می کردم ک گوشیم همونجا جا مونده باشه و مغازه دار قبول کنه و بهم بده...

یه یک ساعتی همونجا مث گدا ها نشستم تا ساعتای ۳ونیم اومد درو باز کرد گوشیمو بهم داد بنده خدا..

و یکم داستانای دیگ ک من خلاصش کردم

بنظرتون لزومی داره اینو بهم بهش میدونم اگه بگم تحقیر میکنه و حرفایی میزنه ک دلمو میشکنه 

شما بودین میگفتین ؟

حق داره بدونه  یا نه بیخیال شم؟.

نگو 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نگو وقتی جنبه شو نداره . مگه ملک راستگویی 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

لابد میگه دستو پا جلفتی هستی عرضه یه گوشی نگهداشتنم نداری اصلااا حرفشو نزن 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

نه موضوعه مهمي نيست كه بگي

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

نگو

پنهان کاری وقتیه ک چیزی و مخفی کنی ک تو زندگی جفتتون تاثیر بزاره

جا موندن گوشی چ دخلی ب شوهر داره😐

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته