2777
2789
عنوان

سینک ظرفشویی جدید

468 بازدید | 9 پست

عزیزان سلام من اومدم فقط یه تجربه رو بگم 

من چند روز پیش ( سیزده آبان ۹۹) سینک اخوان سفارش دادم و نصب کریدم، با اینکه سینک قبلی نو بود و آخرای سال ۹۷ خریده بودیم و عالی بود، ولی به خاطر ماشین ظرفشویی مجبور شدم عوضش کنم 

خلاصه اینکه، سینک قبلی و جدید هر دو اخوان هستن، ولی از لحاظ کیفیت زمین تا آسمون با هم فرق دارن

سینک قبلی عالی و با کیفیت، رنگش روشن و اصلا و اصلا لک روش نمیوفتاد 

سینک جدید رنگش تیره و همش و همش لک میشه و اعصابم رو بهم ریخته 

خلاصه نصیحت اینکه، اگه میتونید حتی از سایت هایی مثل دیوار و شیپور مدل های قدیمی ترش رو بخرید ولی از جدید ها نخرید، مگه اینکه مجبور بشید 

در ضمن اینم بگم که استیل البرز از اخوان خیلی آشغالتره 

این بود نصیحت امروز من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم الان نوعه طبیعیه ک خیلی لک روش بمونه 

ب مرور بهتر میشه

ولی خب هر دفعه با ی دستمال مخصوص خشکش کن

منم خشک میکنم بعد شستن ظرفا 

ماهی یکبار هم اسپری میزنم کل سینکُ

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

ببینید منم فکر میکردم چون نو هست اینطوریه، بعد یه نفر دیگه هم که یک ماه پیش خریده بود گفت برای اونم همینطوریه

راستی گرانیتی ها هم خوب نیستن ها، مادر شوهرم داره، میگه مثلا یه لکه چربی روش میوفته پدرم در میاد از بین بره، الان سینک مادر شوهرم که سفید بوده، به سیاهی میزنم یکم 

ولی در کل اگه چاره ای نداشتین اخوان بازم تازه از بقیه بهتره، جدیدا کیفیتش اومده پایینتر فقط 

در مقايسه با قيمت خارجيا خيلي هم خوبه 

من اشتباه كردم ايتاليايي و گرون خريدم تازه بهم گفت سفيد كننده بزنيد به سينك هاتون هربار يه لايه استيل ازش ميره (هر سينك استيلي) 

خيلي سريع لك افتاد ،سركه زدم و ده دقيقه بعد پاك كردم ،جوش شيرين ،خلاصه همه روشها رو امتحان كردم بازم نشد 

آخر ديگه سفيد كننده زدم 

گول خارجي رو هم نخوريد ،كلا دنيا داره سمت مصرفي بودن ميره و چيزي درست نميكنه كه عمري باشه 

من سينكم هم خيلي بزرگ و گوده مناسب ما ايرانيا نيس 

سينك خونه قبلي اخوان بود 

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت کلینیک ساختمانی موعودکه داخل سایتشون کلی مقاله از جمله آموزش تمیز کردن برق انداختن شیر آلات، نگهداری و مراقبت از شیرآلات طلایی ، شیرآلات طلایی ، مزایا و معایب شیرآلات سفید همچنین کلی محصولات اعم از انوع شیرآلات، هود، سینک ظرفشویی و علم دوش های لوکس و کلی از محصولات دیگه رو که میشه از سایتشون خریداری کرد حتما به سایتشون سر بزنید