2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقاص دروغامو پس دادم 

معجزه ی زندگیم شدی،زندگیمو تغییر دادی،هیچوقت قدرتو ندونستم،هیچوقت نفهمیدم کنارم ی فرشته وایستاده،کاش برگردی😔منتظرت میمونم،واسه همیشه

من تو ذهنم هم قضاوت کنم کسی رو ،سرم میاد یعنی خدا کلا امورات دنیا رو ول کرده ببینه چی از تو ذهنه  و فکره من رد میشه. سریع تو اون موقعیت بزارم .حالا اگه به زبون بیارم ببین چی میشه😂😂😂

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
من تو ذهنم هم قضاوت کنم کسی رو ،سرم میاد یعنی خدا کلا امورات دنیا رو ول کرده ببینه چی از تو ذهنه&nbs ...

احتمالا خیلی دوست داره.

معمولا

مومن واقعی اینطوره.

لکه های گناه و غلط زودتر اثرمیکنه 

میخواد پاک بری اون دنیا 

همین دوساعت پیش  تو دلم  راجع  به مادرم بی انصافی کردم فقط تو فکرم هاااا 

همون لحظه آب دهنم پرید  تو گلوم 

باور کن داشتم خفه میشدم گفتم الانه که بمیرم 

بعد گفتم من حتی با افکار  منفی هم تقاص پس میدم 

چه برسه واقعا انجامش بدم 

من از قیدت نمیخواهم رهایی

کلا هر وقت به شوهرم بدی میکنم خدا درجا داغونم میکنه، کلاً آه شوهرم خیلی عجیب میگیره خیلییییی. کسی علتشو میدونه چرا بعضیا اینجورن؟!!

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

اره ..داشتم خودکشی میکردم اون لحظه خیلی حالم بد بود .حتی با خدا هم بدحرف زدم الان پشیمونم خیلی ..ولی دیره کاش هیچ موقع اسمشونمیبردم ..الان سه ماه چندرور بعد این اتفاق تا الان مریض شدم همش پول دارو ودکترمیدم..انشالله هیچکسی مریض نباشه .سلامتی واقعا نعمته .برام صلوات بفرست که خوب بشم دیگه بریدم .😪😔😔😔

احتمالا خیلی دوست داره. معمولا مومن واقعی اینطوره. لکه های گناه و غلط زودتر اثرمیکنه  میخوا ...

نمی‌دونم دلیلشو ولی واقعا همینطوره که گفتم🤷

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
اره ..داشتم خودکشی میکردم اون لحظه خیلی حالم بد بود .حتی با خدا هم بدحرف زدم الان پشیمونم خیلی ..ولی ...

آخی عزیزم برات صلوات فرستادم، فقط بگو الآن چه بیماری داری که براش پیری دکتر؟!!

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی