2777
2789

من چند روزی هست پیشیونیم خیلی درد میکرد ک با ویکس و ماساژ قرص استا خوردم خوب شد یعنی عرق کردم زیر پتو دیگه سر درد نگرفتم خیلی تو دماغم میسوختو درد میکرد صدامم تو دماغی شده هنوزم میسوزه دماغم ب شدت مزه میفهمم اما دو روز حس بویایی ندارم دست ک ب دماغم میزنم لق لق صدا میدع انگار توش ابه اما ابریزش ندارم انگار گرفتس بعد از تو ی دونه زده ی شدت درد میکنه تو دماغم ن تب ن بدن درد نه هیچی دیگه دهنمم خشک میشه ایا کسی بوده مثل من دارم دق میکنم نگرانم باردارم هستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا علائم منو داری...من مجاری بینیم میسوختا مثل اینکه زغال گذاشته بودن بعدم بویاییم رفت سوزشش خوب شد

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

منم ی هفته بود حس بویایی و چشایی رو نداشتم خدارو شکر امروز ی کم خفیف بود رو میفهمم منم تب خال زدم 

از 99/10/1 تا زمانی که سایت درست نشه نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم به دوستاتونم اطلاع بدید

بویایی نداری از علائم صد در صد کروناس.

منتها خفیف و شدید داره که شما خفیف گرفتی با مراقبت و رژیم غذایی مناسب برطرف میشه.

اتفاقا منم گرفتم و باردارم هستم عزیزم نگران نباش.

دقیقا علائم منو داری...من مجاری بینیم میسوختا مثل اینکه زغال گذاشته بودن بعدم بویاییم رفت سوزشش خوب ...

منم سوزش بینی دارم خشک میشه عطسه زیاد دارم 

سرم پایین میکنم مخم میخواد از دماغم بزنه بیرون 

از 99/10/1 تا زمانی که سایت درست نشه نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم به دوستاتونم اطلاع بدید
چکار کنم الان خونه مامانم اینام ی بچه ۸ماهه هم دارم فقط ماسک میزنمو دور میشینم ازشون اگر برگرده بویا ...

عزیزم نمیدونم من خودم کرونا دارم هنوز خوب نشدم کامل همش خودمو توی اتاق قرنطینه کردم بویایی چشایی هم ندارم

چکار کنم الان خونه مامانم اینام ی بچه ۸ماهه هم دارم فقط ماسک میزنمو دور میشینم ازشون اگر برگرده بویا ...

من زنگ زدم دکتر گف صد در صد کرونا هست

من چشایی دارم اما بو متوجه نمیشم فقط چکار کنم؟

من دو روز ک بویاییم رفته بود چشاییم هم رفت