2777
2789

عزیزم کلاهبرداری کجا بود

با استفاده از علمشون وسیله میسازن یا مورد علمی خاصی کشف می کنن

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ی مشت پول میگیرن و نهایتا ب اون درامدی ک میخوای نمیرسی 

هم شرکت دانش بنیان هم کارافرینان تخصصی .. 

یادم رفته اسمشو 

من دوستم ۳۵ داد . حساب کرده طبق روالی ک شرکت اینا میخواد اون ۳۵ رو برگردونه شاید یک سال طول بکشه

کلاهبرداریه از من گفتن 

چون دیدم ک میگم 

مثلا چه کاری؟چه جالب ....

از ساخت هیدروژل برای گیاه 

ساخت  نانو لوله های کربن

پوشش های نانو

کامپوزیت ها

واکسن ها حتی همین کرونا 

و البته خیلی چیز های دیگه

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
کلا کارشون چیه؟ امان از بیکاری و بی پولی😭😭😭

شما می خوای چیکار کنی تو اون شرکت دقیقا؟

چه شرایطی مگه داره؟

تایپش و برای اینکه بگیری و دانلود کنی باید حسن بدی که اونم پنجاه هزار تومنه که میگن بعد تایپ پسش میدیم.تایپشم به کسی که اولین نفر تحویل بده پول میدن.بین چند هزار نفر نود درصد اول نمیشی و اون حسن دانلودتم میپره.اونا هم کلی پول تو جیب میزنن از این روش.بقیشم مثه همین بیخودن

ی فرشته قلابی با ذات جادوگر!
کلا کارشون چیه؟ امان از بیکاری و بی پولی😭😭😭

مثلا تایپ و ترجمه و .. ولی درامد نمیرسی ‌..

ولی اگ فایل های صوتی اون شرکت دیگست اونو اگ پیدا کردی ۲۰ میگیرن اون کلاه برداری نیست فایل صوتی رو تایپ میکنی 

تایپش و برای اینکه بگیری و دانلود کنی باید حسن بدی که اونم پنجاه هزار تومنه که میگن بعد تایپ پسش مید ...

این مگه شرکت دانش بنیان هست؟رفتن به اونجا مدارک بالای علمی می خواد باید بتونی ثبت اختراع کنی یا مقاله ای داشته باشی

نمیدونم دقیقا تازه یکی بهم پیشنهاد داد ولی اصلا نمیدونم چه کاری هست ...

شما مدرک دانشگاهی دارید ؟چه میزان و چه رشته ایی؟؟