2777
2789

من حدود یک هفته هست که سرفه میکنم وعلامت دیگه ندارم.با فرد بیمار هم در ارتباط نبودم .برای رفتن به مراکز درمانی احتیاط میکنم.کسی تجربشو داشته تو اطرافیان که علامت کرونا فقط سرفه باشه بدون سایر علایم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط سرفه نمیشه گفت کرونا  بستگی به سرفه کردنت داره  سرفت خشک  سرفه کوتاه پشت سره ...

کل شبانه روز دارم هر از گاهی کمی خلط دارم کاملا سرفه خشک نیست ولی سرفه کلافه کننده نیست اما هست دیگه مرتب

یعنی هیچ علامت دیگه ای نداشتین حتی بی حالی یا تب کم؟چه مدت سرفه میکردین و سرفه هاتون چطور بود؟شرمنده ...

نه فقط احساس خستگی داشتم .الان بیست روزه .سرفه ام قطع نشده هنوز.

ولی دکتر گفت خیلی خفیف گرفتی .فقط استراحت و مایعات داغ و ویتامین بخور همین

یاشاسین آذربایجان💓✌

من فقط پریشب تب داشتم با یک روز سردرد خیییلی شدید بلاتکلیفم نمیدونم کروناست با نه ولی دو روز ماسک میزنم و دمنوش میخورم

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم

ولی امروز کامل خوب بودم کاش میفمیدم کروناست یا نه

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
تب رو باید جدی گرفت حتما مواظب باشین 

با کدئین اومد پایین همسرم نصف شب متوجه شد که بعدش تب و لرز قاطی شد